Ben jij op zoek naar goed materiaal om mee te dood aas vissen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je dood aas materialen die zich onder alle omstandigheden hebben bewezen.

Om je keuze voor de dood aas producten nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type.

Daarnaast helpen we je graag verder bij het kiezen van de juiste dood aas materialen door het geven van enkele tips.


Tips voor het kiezen van dood aas artikelen.

  • Ben je op zoek naar een goede dobber voor het vissen met dood aas? Dan zijn de Cigar Floats van Spro een goede keuze. Je kan deze zowel gelood als ongelood kopen. De gelode versie heeft als voordeel dat hij meteen goed in het water staat. Vis je echter met een aasvis die je boven de bodem wilt vissen? Dan is de ongelode versie wellicht handiger omdat je dan het gewicht van de aasvis mee kan nemen om de dobber zelf goed uit te loden.
  • Als je met een aasvis recht onder de dobber net boven de bodem vist dan is de Spro dood aas montage standaard een prima keuze. Je prikt de aasvis dan in zijn rug en je bent klaar om te vissen. Roofvis pakt de aasvis meestal in de zij en je kan met deze montage direct (bij voorkeur binnen 10 seconden) de haak zetten.
  • Voor het werpen van aasvissen op grotere afstand is er de Spro dood aas lange afstand montage. Deze kan je goed op de aasvis vastzetten zodat lange worpen mogelijk worden. De aasvis valt er met deze montage nauwelijks af.
  • Zoek je een dood aas montage die je zelf kan instellen? Dan zijn de Adjustable dead bait rigs een goede keuze. Deze maken het mogelijk om de haken zo te verschuiven dat ze perfect aansluiten bij de lengte van de aasvis.
  • Voor het actief vissen met dood aas zijn er de Spro dood aas montage jigkops. Hiermee kan je uitstekend met dood aas werpen of slepen. Omdat de meeste dood aas vissers statisch vissen, kan dit wel eens een hele goede methode zijn om een flinke snoek of snoekbaars te vangen.

lees meer

Spro Adjustable Dead Bait Rig C - 45 cm

€ 4,95
Flexibele doodaas montage

Spro Dead Bait Long Distance Rig

€ 6,49
Hoogwaardige lange afstand montage.
Pagina 1 van 2