9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar een goede jighead of dropshot lood? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je jigheads en dropshotlood voor alle omstandigheden aan.

Om je keuze voor jigheads en dropshotlood nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast helpen we je graag verder bij het kiezen van de juiste jigheads en dropshotlood door het geven van enkele tips.


Tips voor het kiezen van jigheads en dropshotlood.

  • Een jighead werkt het beste als de maat aansluit bij de lengte van de shad of softbait die je wilt gebruiken. Dit betekent dat de haak in het midden van de shad/softbait naar buiten moet komen. Dit betekent ook dat een groot deel van de haakbocht vrij moet zijn. Anders kan je de haak minder goed zetten. Kies dus een jighead die bij de lengte van de shad/softbait past. Om je hierbij te helpen hebben wij in de webwinkel bij de jigheads enkele bijpassende producten opgenomen. Dit zijn veelal shads die perfect bij de jighead passen.
  • Bij het vissen met jigheads vis je meestal over de bodem. Je hebt dan altijd kans op een vastloper. Denk hierbij aan grote takken, stenen, of fietsen die onderwater liggen. Zorg er voor dat je altijd wat extra jigheads bij je hebt. Dat voorkomt dat je een visdag vroegtijdig moet afbreken.
  • De jigheads die wij leveren zijn bijzonder scherp. Toch kan het zo zijn dat je tijdens het vissen onderwater wat harde objecten zoals stenen of een stuk staal raakt. Dat kan de jighead stomp maken. Je kan hem dan bijslijpen of voor de zekerheid wat extra jigheads meenemen zodat je van jighead kan wisselen.
  • De keuze voor dropshot lood hangt af van de stroming in het water en het gewicht van het kunstaas dat je gebruikt. In principe is het het beste om zo licht mogelijk te vissen. Maar in stromend water kan je toch beter wat zwaarder dropshotlood kiezen. Ook als je met wat zwaardere shads of softbaits vist dan is het handig om voor wat zwaarder dropshot lood te gaan. Dat houdt je montage mooi in balans waardoor je effectiever zal vissen.
  • De Gamakatsu Worm haken zijn bij uitstek geschikt om mee te vissen met kleine shads of andere softbaits. Je haakt de shad/softbait dan in de neus en je bent klaar om te vissen. Het kan geen kwaad om van de Gamakatsu Worm haken diverse maten bij je te hebben. Heb je ondanks veel aanbeten veel missers en lossers? Dan kan een haakmaat groter je wel eens verder helpen. Merk je dat de vis voorzichtig is? Dan kan een haakmaat kleiner wel eens de oplossing zijn om alsnog een mooie vis te vangen.
  • De Dropshot Jig90 haken zijn gemaakt om een shad in het midden mee te haken. Gebruik deze dropshot haken dus als je op deze manier wilt vissen.
  • De dreggen van Gamakatsu behoren tot de besten die er zijn. Gebruik ze om zelf doodaas systemen mee te maken maar vergeet ook het vervangen van dreggen van je kunstaas niet. De dreggen van kunstaas worden geleidelijk minder scherp. Dit komt vooral omdat ze tijdens het vissen wel eens aan wat anders vast zitten dan een mooie vis. Denk aan takken, stenen, en allerlei soorten afval. Om te voorkomen dat je kunstaas minder goed inhaakt moeten de dreggen altijd scherp zijn. Met wat reserve Gamakatsu dreggen achter de hand zal dit geen enkel probleem zijn.

lees meer

Spro jighead 1 - 3.3 cm - 3.5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 1 - 3.4 cm - 5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 1/0 - 3.6 cm - 3.5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 1/0 - 3.7 cm - 5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 2/0 - 3.8 cm - 3.5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 2/0 - 3.9 cm - 5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 2/0 - 4.0 cm - 7 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 3/0 - 4.2 cm - 5 gram

€ 2,25
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 3/0 - 4.4 cm - 7 gram

€ 2,50
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 3/0 - 4.3 cm - 10 gram

€ 2,50
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 3/0 - 4.6 cm - 14 gram

€ 2,50
Onbetwist de allerbeste jighead.

Spro jighead 4/0 - 4.6 cm - 5 gram

€ 2,50
Onbetwist de allerbeste jighead.
Pagina 1 van 3
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu