9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar kunstaas lepels om mee te vissen op roofvis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je kunstaas lepels die zich keer op keer hebben bewezen.

Om je keuze voor een lepel nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast helpen we je graag verder bij het kiezen van de juiste kunstaas lepels door het geven van enkele nuttige tips.


Tips bij kiezen van een lepel.

  • Kies de juiste lengte van de kunstaas lepel. De lengte van de lepel bepaalt voor een groot gedeelte wat voor vis je er mee kan vangen. Wil je forel en baars vangen? Kies dan bij voorkeur lepels van een centimeter of 6. Voor snoekbaars, snoek en zalm mag je gerust een lepel van een centimeter of 10 kiezen.
  • De kleur van de kunstaas lepel verdient aandacht. Ofschoon wij uitsluitend kunstaas lepels aanbieden in goed-vangende kleuren, kan het geen kwaad om zelf een bewuste keuze voor de kleur van de lepel te maken. Voor het vangen van roofblei gebruiken veel vissers bij voorkeur een blauw-zilver gekleurde lepel. Voor baars kiest men vaker voor geel en oranje.  Ook zijn er vissers die zelf een goed gevoel bij een kleur willen hebben. Dat is wat subjectief maar dit lijkt in aan het viswater wel degelijk te helpen. Kijk al met al goed naar de kleur van de lepel en maak een bewuste keuze.
  • Het kan geen kwaad om wat af te wisselen. Probeer dus als je gaat vissen een aantal lepels bij je te hebben. Hiermee doelen we zowel op de kleuren als op de groottes van de lepels. Met een mix van diverse kunstaas lepels ben je altijd in staat om van lepel te veranderen. Bijt de vis niet op een lepel dan kan het best zo zijn dat er op een andere lepel wel degelijk wordt gebeten. Verandering van spijs doet (de vissen) eten. Dit slaat overigens niet alleen op de grootte en kleur van de lepels maar ook op de actie. Iedere kunstaas lepel heeft zijn eigen onderscheidende actie onderwater. Ook dit is een reden om verschillende varianten bij je te hebben.

lees meer

Pagina 1 van 2
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu