9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar een goede kunstaas plug om mee te vissen?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je kunstaas pluggen van de beste merken zodat jij het beste uit je visdag kan halen.

Om je keuze voor een plug nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast geven we je graag enkele tips zodat het kiezen van de juiste kunstaas plug kinderspel wordt. Want waar let je op bij het kiezen van een kunstaas plug?


Tips bij het kopen van een kunstaas plug.

  • Zorg dat je een kunstaas plug van een goed merk koopt. Merken zoals Spro en Salmo hebben niet voor niets een goede naam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn door en door getest. Hierdoor vangen pluggen van deze merken goed en gaan tevens lang mee.
  • Bedenk van tevoren welke roofvis je zou willen vangen. Als je wilt snoek vissen heb je al snel pluggen van 10-15 centimeter nodig. Ook voor grote snoekbaars kan je met dit soort pluggen goed vissen. Vis je op baars, roofblei of forel? Dan zijn kunstaas pluggen van 5-8 centimeter een betere keuze. Ook de vorm van de plug is van belang. Voor snoek, baars en snoekbaars kan je zowel slanke als wat bollere pluggen gebruiken. Voor forel en roofblei daarentegen kan je beter de slanke modellen kiezen.
  • Stem de keuze van je kunstaas plug af op het viswater waar je gaat vissen. Als je in ondiep water gaat vissen, bijvoorbeeld in de polder of in stadsvijvers, dan kan je het beste kunstaas pluggen kiezen die niet al te diep lopen. Vis je daarentegen op de grote rivieren of in een diep kanaal? Dan kan zijn dieplopende of zelfs zinkende pluggen de beste keuze.
  • Doe eens wat anders dan andere vissers. Er wordt vrijwel op elk water met kunstaas pluggen gevist. Dat betekent dat de roofvis er wel aan is gewend. Het kan dan helpen om een kunstaas plug te gebruiken van een goed maar minder bekend merk. Denk hierbij aan Hybrida lures, Innovative Lures, of Jackson. Dit zijn voorbeelden van topmerken uit het buitenland die in Nederland en Belgie minder vaak worden gebruikt en daardoor interessante kansen bieden.

lees meer

Salmo Tiny - 3 cm - holographic grey shiner

€ 5,75
Een van de beste micro plugjes.

Salmo Tiny - 3 cm - hot cockchafer

€ 5,75
Een van de beste micro plugjes.

Salmo Lil Bug - 3 cm - green bug

€ 6,75
Mini plug aan de oppervlakte.

Salmo Lil Bug - 3 cm - ladybird

€ 6,75
Mini plug aan de oppervlakte.
Pagina 1 van 11
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu