Salmo Perch hot perch

Salmo perch - 12 cm - hot perch- shallow runner

Beschikbaarheid: Nog 4 op voorraad

Fabrikant: Salmo
€ 12,95
Baars imitatie die grote roofvis vangt.

De Salmo Perch wordt door veel sportvissers tot het meest favoriete kunstaas gerekend. Bekende sportvissers zoals Henk Simonsz en Bertus Rozemeijer maken er geen geheim van dat de Salmo Perch uitstekend vangt. Met zijn waggelende actie zorgt hij voor drukgolfjes en roering in het water. Daarbij laat hij ook nog eens om en om beide flanken zien. Snoek en grote snoekbaars kunnen de Salmo Perch daarom maar moeilijk weerstaan. En als ze op deze superplug klappen dan worden ze in de meeste gevallen gehaakt en geland. Twee scherpe dreggen van het merk VMC haken de vis en houden hem goed vast. De shallow runner versie van de Salmo Perch loopt vrij ondiep. Dit maakt hem uitermate geschikt om mee te vissen in vijvers, polders, riviertjes en stadswateren. Maar met een loodje ervoor kan je hem ook in dieper water prima gebruiken. Ben je op zoek naar een allround plug die keer op keer vangt? Dan is de Salmo Perch een plug die je vast en zeker zal bevallen.

Kleur
hot perch
Eigenschap
shallow runner, drijvend en duikend tot 0.50 meter.
Vangt vooral
snoek, snoekbaars
Type
Salmo Perch
Aantal per verpakking: 1
Artikelgewicht: 36 g
Lengte artikel: 12 cm

Verstuur beoordeling

Uw waardering:
Uw naam:
Vul hieronder uw commentaar in (minimaal 10 tekens)


Beoordelingen

-

donderdag 04 december 2014

Mega fijn ding deze Salmo perch. Actie is iedere keer goed voor snoek. Ik sleep er in polders ook mee. Een van de beste pluggen ooit!

-

zaterdag 23 maart 2013

Ik vind dit misschien wel de beste kunstaas plug die er is. Een hele mooie wagelactie. Ik kan de Salmo Perch echt aanraden.

-

woensdag 06 maart 2013

Goed ervaringen mee deze plug. Een van de betere om mee te snoekvissen. Waggelt mooie door het water. Vang er elk jaar wel een paar mooie vissen op.