•  
  9.4 klantbeoordeling
 •  
  Gratis bezorgd boven €50,- in NL (BE €60,-)
 •  
  Snelle verzending
 •  
  Track & Trace
 •  
  De beste producten
 •  
  Kennis van zaken

Salmo Perch

Snoek en snoekbaars jagen graag op baars. De Salmo Perch speelt hier als geen andere plug op in. Wij zetten de kenmerken van een van de beste pluggen die wij in ons assortiment hebben voor je op een rij. Tevens laten we je zien hoe je nog meer met de Salmo Perch kan vangen.

Salmo Perch kenmerken

De Salmo Perch staat bekend als een grootheid bij het vissen op roofvis. Niet voor niets raden topvissers als Henk Simonsz en Bertus Rozemeijer deze plug openlijk aan. Zowel snoek als snoekbaars storten zich vol overgave op baars als prooivis en dit is precies wat de Salmo Perch teweeg brengt. De plug heeft een unieke waggelende actie waarbij om en om beide flanken worden getoond. Voor snoek is deze actie niet te weerstaan en ook (grote) snoekbaars kan er niet vanaf blijven. De Salmo Perch wordt met vlijmscherpe VMC dreggen geleverd waardoor hij uitstekend inhaakt en een goede grip houdt. Hij is uitermate geschikt voor polders, vijvers, riviertjes en stadswateren. Maar ook boven wierbedden kan je met hem erg goed vissen. Zoek je een plug die keer op keer voor succes zorgt? Dan is de Salmo Perch het proberen meer dan waard.

Salmo Perch tips

 • Als een ware allrounder laat de Salmo Perch zich ook goed op lage snelheid binnenvissen. Probeer dit eens en wissel het tempo van binnenhalen wat af. Dit heeft al heel wat mooie snoeken en snoekbaarzen opgeleverd.
 • De Salmo Perch is zo gemaakt dat je hem ook kan jerken. Wissel het binnenhalen van de plug dus eens af met het geven van enkele korte tikken met de hengeltop. Dit maakt deze superplug extra aantrekkelijk voor roofvis.
 • Als je hem zoals hierboven omschreven extra beweging wil geven door hem wat tikken met de hengeltop te geven, dan kan je het beste een niet al te slappe/soepele hengel gebruiken.
 • De Salmo Perch is er in verschillende varianten. In water dat een meter of 2 a 3 diep is kan je prima de standaard Salmo Perch gebruiken. Vis je in ondieper water? Kies dan de shallow runner versie! Dat is een aanrader in polders en stadswater.
 • De Salmo Perch heeft een extreem goede naam als het gaat om het vangen van snoek. Daar wordt meestal de 12 cm versie voor gebruikt. Maar dit is niet alles. De Salmo Perch is ook in een 8 cm versie te krijgen. En daarmee kan je ook uitstekend vissen op baars en kleinere snoekbaars.
 • Gebruik altijd een onderlijn als je met de Salmo Perch gaat vissen. Met de plug krijg je zeker aanbeten van snoek en je wilt niet dat deze de lijn doorbijt. Een stalen onderlijn is een must. Vind je een subtiele aanbieding van kunstaas belangrijk? Dan is een extra soepele onderlijn ook een goede optie.

Alternatieven Salmo Perch

 • De Salmo Fatso Crank. Deze plug is een andere topper uit de Salmo familie. Hij loopt wat dieper dan de Salmo Perch en heeft wat meer body maar heeft een vergelijkbare aantrekkingskracht onder water. Ben je op zoek naar bijzonder kunstaas? Overweeg de Salmo Fatso Crank dan eens.
 • De Salmo Pike. Naast baars eet snoek ook graag snoek!  Om het kannibalisme te triggeren is de Salmo Pike een perfect stuk kunstaas. Wij bieden deze plug in de tweedelige variant aan. Deze heeft al heel wat snoeken opgeleverd.

Salmo Perch video

Onderstaande video laat de Salmo Perch in werking zien en toont hoe er twee mooie snoeken mee worden gevangen.

Hier kan je ons vinden

DeRoofvisser.com
Veencompagnie 12
3907 GA Veenendaal

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

Niets willen missen?

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.