9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar een goede kunstaas spinner?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je kunstaas spinners van merken die zich keer op keer hebben bewezen.

Om je keuze voor een spinner nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast geven we je graag enkele tips die je helpen bij het kiezen van de juiste kunstaas spinner.


Tips voor het kiezen van een kunstaas spinner.

  • Kies een spinner van een merk dat een goede naam heeft. Merken zoals Mepps, Innovative Lures, en Ondex hebben een goede naam hoog te houden als het om spinners gaat. Ze hebben veel tijd gestoken in het ontwikkelen en testen van hun spinners en staan bekend als erg goede vangers. 
  • Stem de keuze van de spinner af op de roofvis die je wilt vangen. Voor het vissen op snoek kan je prima vissen met spinners vanaf een centimeter of 8 tot maar liefst een centimeter of 15. Wil je liever baars of forel vangen? Dan kan je juist beter kunstaas spinners van een centimeter of 4 tot 7 gebruiken.
  • Houd rekening met de diepte en de stroming van het viswater. Voor ondiepe en stilstaande wateren zoals polders en stadsvijvers kan je het beste onverzwaarde spinners gebruiken. Vis je in diep water of in water dat stroomt? Dan kan het geen kwaad om wat zwaardere spinners te kiezen of er voor te kiezen dat je deze met wat extra lood op je lijn zelf verzwaart.
  • Zorg dat je meerdere opties hebt. De ene keer bijt de roofvis flink in goud en zilver gekleurde spinners terwijl op een andere dag felle fluorescerend kunstaas spinners het veel beter doen. Daarom is het belangrijk om verschillende spinners mee naar het water te nemen. Je merkt dan vanzelf wat het beste vangt.
  • Probeer eens wat anders. Spinners zijn een geliefd kunstaas en er wordt veel mee gevist. Probeer eens een spinner die wat minder wordt gebruikt en je zal geheid meer vangen. Denk hierbij aan wat aparte modellen, zoals bijvoorbeeld de Mepps Aglia streamer, of aan buitenlandse topmerken die in Nederland en Belgie minder bekend zijn. Een goed voorbeeld van de laatste categorie is het Deense merk Innovative Lures. De kunstaas spinners van Innovative Lures vangen uitstekend maar worden minder vaak gebruikt. Dit biedt nieuwe mogelijkheden.

lees meer

Mepps aglia - 3 cm - zilver

€ 3,49
Beruchte baars en forel vanger.
Tijdelijk uitverkocht

Mepps aglia - 3 cm - goud

€ 3,49
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3 cm - fluo tiger

€ 4,25
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3 cm - rainbo trout

€ 4,50
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3.5 cm - furia

€ 4,25
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3.5 cm - tijger goud

€ 4,25
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3.5 cm - rainbow

€ 4,50
Beruchte baars en forel vanger.

Mepps aglia - 3.5 cm - zilver

€ 3,49
Beruchte baars en forel vanger.
Pagina 1 van 6
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu