Mepps Lusox 8 centimeter zilver rood

Mepps lusox - 8 cm - zilver

Beschikbaarheid: Op voorraad

Fabrikant: Mepps
€ 5,50
Wellicht de allerbeste allround spinner.

De Mepps Lusox behoort zonder twijfel tot de allerbeste spinners om mee te vissen op snoek, baars en snoekbaars. Hij heeft een spinnerblad waar een lichte knik in zit. Hierdoor maakt hij meer wervelingen onder water dan andere spinners en trekt sneller roofvis aan. De zwarte streep over het spinnerblad en de fraaie rode pluim laten hem daarbij extra opvallen. Kenmerkend voor de Mepps Lusox is verder dat het spinnerblad vrij langzaam draait. Hierdoor kan je hem ook op langzame snelheid uitstekend binnenvissen. Zeker in de herfst en winter is dit een groot voordeel omdat de roofvis dan wat minder snel is. Al met is de Mepps Lusox een fantastische allround spinner die keer op keer vis zal opleveren. Met name in de zilverkleur is hij onovertroffen. Probeer hem en hij gaat vast en zeker tot je favoriete kunstaas behoren.

Kleur:
zilver/rood
Eigenschap:
zinkend, maat 2
Vangt vooral:
snoek, baars, snoekbaars
Lengte:
8 - 9 cm
Type:
Mepps Lusox
Aantal per verpakking: 1
Artikelgewicht: 6 g
Lengte artikel: 8 cm

Verstuur beoordeling

Uw waardering:
Uw naam:
Vul hieronder uw commentaar in (minimaal 10 tekens)


Beoordelingen

Chris Hof -

vrijdag 29 juli 2016

Ik heb hier mijn eerste snoek ooit mee gevangen: 78 cm. Deze gaat gewoon nooit meer uit m'n tackle-box. Gooi hem met meegeleverd gewichtje op de bodem, langzaam binnenhalen, af en toe nog even laten afzakken en gegarandeerd BAM / KLATS klapt ie d'r VOL OP!!!

Peter -

woensdag 06 april 2016

De Mepps Lusox nummer 2 zilver is mijn absolute favoriet. Iedere roofvisser zou er eentje in de tacklebox moeten hebben liggen. Gegarandeerd dat je vangt. Ik ga de fluo rood zilver ook eens proberen. Kende deze uitvoering nog niet.

Carlo -

woensdag 07 oktober 2015

Nog steeds mijn meest gebruikte spinner