9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar zeevis kunstaas? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je zeevis kunstaas dat zich in alle omstandigheden heeft bewezen.

Om je keuze voor zeevis kunstaas nog makkelijker te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast helpen we je graag verder bij het kiezen van het juiste zeevis kunstaas door het geven van enkele nuttige tips.


Tips bij het kiezen van zeevis kunstaas.

  • Waar wil je gaan zeevissen? Is dat vanaf de kust of vanuit een boot? Bij het vissen vanaf de kant zijn pluggen en kunstaas lepels vaak een goede keuze. Vis je vanuit een boot dan kan je het beste van een pilker of kant en klare rig gebruik maken. Vooral de kant en klare shadrigs, wormrigs, en twistleader rigs hebben hierbij een goede naam.
  • Zeebaars is een van de meest populaire zeevis soorten. Wil je vanaf de kant zeebaars vangen? Dan zijn slanke pluggen een aanrader. Vooral witte en blauwe pluggen hebben een goede naam als het om zeebaars vissen gaat.
  • Zoek je een stuk  zeevis kunstaas waar je zowel diep als ondiep mee kan vissen? Dan zijn de pilkers wellicht het beste kunstaas dat je kan kiezen. Je kan er mee werpen en ze ondiep binnenhalen. Maar ook vanuit de boot zijn ze inzetbaar. Je laat ze dan van boven naar beneden dwarrelen in het water.
  • Wil je je zeevis kunstaas extra actie meegeven? Probeer dan de Sea Buzzer eens. Dit speciaal voor zout water gemaakte spinnerblad kan je voor je kunstaas bevestigen. Daardoor krijgt het nog meer aantrekkingskracht onderwater.
  • Probeer wat verschillende soorten en kleuren zeevis kunstaas. Afhankelijk van de omstandigheden zal het ene stuk kunstaas het beter doen dan een ander. Door verschillende dingen bij je te hebben kan je afwisselen en heb je snel door wat tijdens een visdag de beste vanger is.
  • Het kunstaas dat wij aanbieden is speciaal voor zeevissen gemaakt. Toch kan het geen kwaad om het na een visdag goed onder de kraan af te spoelen. Dit zorgt dat het nog langer mee zal gaan.

lees meer

Pagina 1 van 2
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu