Dam Effzett Baby Boomer

Dam effzett baby boomer

De Dam Effzett Baby Boomer is een plugje in ons fraaie assortiment kleine kunstaas pluggen. Door zijn vorm gaat hij actief en agressief bewegend door het water. Hiermee zorgt de Dam Effzett Baby Boomer voor een hoge aantrekkingskracht op kleine en grote baars, maar zeker ook op snoek. Ook ruisvoorn/ rietvoorn en roofblei behoren tot de mogelijkheden.

Kenmerken Effzett Baby Boomer

DAM Effzett heeft veel mooie roofvis producten. Met name de laatste jaren valt DAM Effzett vaak in de prijzen als het gaat om goed kunstaas. De Dam Effzett Baby Boomer valt wat de Roofvisser betreft weer in de rij van topproducten voor het vissen op Roofvis. De Effzett Baby Boomer is een prachtig plugje. Heel fel bewegend schiet hij door het water. Allerlei roofvissen zoals forel, kopvoorn, baars en winde weten er wel raad mee. Ook snoek, en de kleinere snoeken, laten dit mooie plugje zeker niet aan zich voorbijgaan. Vis hem met licht materiaal in beken, riviertjes, vijvers en sloten. Ook mooi heldere meertjes, vissend vanuit een bootje, geeft dit plugje je als roofvisser heel veel plezier. Met zijn beperkte diepgang van maximaal 80 centimeter is hij hier bij uitstek voor geschikt. De Effzett Baby Boomer is gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van een klein scherp dregje. Dit is een miniplugje dat hoge ogen gooit!

Hoe vis je met deze Baby Boomer?

Als je zeker weet dat je echt alleen op baars of kopvoorn gaat vissen en de kans op snoek als bijvangst eigenlijk niet aanwezig is. Kun je overwegen om alleen met nylon te vissen. Dus zonder onderlijn. Is die kans wel aanwezig is het advies om een dunne fluorocarbon onderlijn te gebruiken. Voor het verdere materiaal is natuurlijk een gewone spinhengel uitermate geschikt, maar je kunt er dus ook voor kiezen om echt met een ultralight uitrusting op pad te gaan. Tenslotte hoort de Dam Effzett Baby Boomer thuis in iedere tas van de streetfisher.

Plezierig vissen met dit plugje

Al met al vissen wij van de Roofvisser echt met veel plezier met dit fijne plugje, vangen er heel veel vis mee en zijn er te spreken over de kwaliteit van deze kleine plug. Kortom de Dam Effzett Baby Boomer: een echte aanrader! Ondanks deze positieve indruk heeft DAM dit plugje niet meer op voorraad. Gelukkig hebben we veel andere goede kleine pluggen. Kijk hier gerust eens.

Video

Hieronder zie je de Baby Boomer in actie.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.