Klantenservice

Betalen

Je kan bij ons betalen met de meest gebruikte online betaalmethodes:

  • Betalen middels iDeal
  • Betalen middels PayPal
  • Betalen middels creditcard (Mastercard/Visa)
  • Betalen middels Bancontact/Mister Cash
  • Afterpay
  • Overboeking middels online bankieren naar ons rekeningnummer NL64 INGB 0006 6107 76 t.a.v Pecheur Sportif BV onder vermelding van je naam en ordernummer.

Met al deze methodes kan je bij ons betalen. Het voordeel van iDeal, PayPal, creditcard, en Bancontact/Mister Cash is wel dat de betaling direct bij ons binnen is. Daardoor kunnen wij je bestelling sneller versturen en heb je deze eerder in huis.

Bestellen en levering

Je bestelling wordt veelal binnen 1 werkdag verstuurd, zodat je je bestelling binnen 2 werkdagen in huis hebt! Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien mogelijk dan verzenden wij onze producten als brievenbuspost. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn als je bestelling wordt bezorgd. Is je bestelling te groot voor de brievenbus? Dan verzenden wij je bestelling via PostNL als pakketpost.
Verzendingen naar het buitenland

Voor verzendingen naar het buitenland geldt: voor zendingen België en Duitsland dien je rekening te houden met 2 extra verzenddagen van je bestelling. Voor andere landen in Europa (en ook buiten Europa) geldt dat wij voor verzending contact met je opnemen om de bestelling te verifiëren.

Annuleren en retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten.

Uitzondering retourneren: Wanneer een product niet met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd, dan is dit product niet retourneerbaar.

Garantie

Je hebt recht op een deugdelijk product. Om de kans om ondeugdelijke producten te minimaliseren bieden wij uitsluitend producten van gevestigde fabrikanten/merken aan. Indien je van mening bent dat er toch sprake is van een ondeugdelijk product dan kan je dit schriftelijk bij ons melden. Indien wij je mening over de ondeugdelijkheid onderschrijven dan heb je recht op een gratis reparatie of een nieuw product. Indien wij een andere mening zijn toegedaan dan zullen wij er samen met je uit proberen te komen. Mochten wij er onverhoopt niet met je uitkomen dan leggen wij het geschil voor aan de onafhankelijke geschillencommissie van de Stichting WebwinkelKeur.

Klachten

Onze klanten staan bij ons op nummer 1. Heb je onverwacht toch een klacht? Laat het ons weten. Wij zullen dan gezamenlijk met je naar een oplossing zoeken. Komen wij er samen niet uit? Wij zijn aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk. Deze onafhankelijke stichting biedt een geschillencommissie die zich zal uitspreken over eventuele klachten die je hebt. Het is dus een onafhankelijke (derde) partij die zich over de kwestie zal buigen. DeRoofvisser.com zal zich conformeren bij de uitspraak van deze onafhankelijke stichting.

Hier kan je ons vinden

DeRoofvisser.com
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Niets willen missen?

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.