Over ons

snoek 1 meter 8

Deroofvisser.com is een gevestigde webwinkel die wordt gedraaid door een team van ervaren sportvissers. Het doel van de webwinkel is om alleen de allerbeste roofvis artikelen aan te bieden. Daarnaast geeft Deroofvisser.com nuttige informatie en tips over snoek vissen, snoekbaars vissen, baars vissen en het vissen op andere soorten roofvis in Nederland en België. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste hengelsporttrends en houden je graag op de hoogte.

Onze webwinkel

Onze producten kan je bestellen via onze webshop. Wij proberen daarbij zoveel mogelijk informatie over onze producten te geven. De klant staat bij ons centraal. Wij streven naar 100% tevreden klanten. Je kan in vertrouwen bij ons bestellen. Wij zijn lid van de Stichting Webshop Keurmerk en klanten reviewen ons via de onafhankelijke beoordelingswebsite KiyOh.

Het Deroofvisser.com Team

Tibert Verhagen en Jerry van Leeuwen zijn de dragende krachten achter Deroofvisser.com. Tibert vist sinds zijn zevende op roofvis, karper, en witvis. De laatste jaren heeft zich  gespecialiseerd in het vissen op roofvis. Hij mag graag snoeken met kunstaas en dood aas. Daarnaast vist hij graag met kleine plugjes en spinners op baars en forel.

Ook Jerry vist vrijwel zijn hele leven al. Als jonge visser ving hij verschillende metersnoeken. Hij gaat ook vaak snoekbaarsvissen en vliegvissen. Zowel Tibert als Jerry hechten veel waarde aan goed materiaal. En zoals het hoort, doen zij uitsluitend aan catch, foto, en release. Naast Tibert en Jerry wordt het team van Deroofvisser.com versterkt door diverse enthousiaste vissers. Met elkaar testen ze nieuwe materialen en technieken. Hier worden video’s en foto’s van gemaakt, en er worden korte artikelen over geschreven.

snoekbaars uit de Lek

Onze gegevens

Heb je een vraag over producten of heb je behoefte aan advies? Stuur gerust een e-mail aan: info@deroofvisser.com. Op werkdagen kan je ook bellen tussen 09 uur en 18 uur met 085- 30 30 272. Ons postadres is: Veencompagnie 12, 3907GA Veenendaal. Wij staan bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 61456861. Ons BTW nummer is NL854349467B01.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.