DAM Effzett

dam effzett hengelsport

DAM Effzett is een lijn met prachtige roofvis producten. Vooral de spinners en lepels vallen daarbij in goede aarde. Wij zetten hieronder meer informatie over de belangrijkste spinners en lepels voor je op een rij.

DAM Effzett spinners

Als het gaat om het vangen van grote roofvissen dan DAM Effzett predator een bekende spinner. Deze ovale spinner heeft een verzwaarde body en is net als alle andere spinners van DAM uitgerust met een scherpe SUMO dreg. Vooral de kleuren van de Effzett predator vallen op. Ze zijn lekker fel, hebben fraaie patronen of rood-witte strepen. Een andere grotere spinner is de DAM Effzett Dressed spinner. Deze is erg geschikt voor het vissen grote roofvissen zoals snoek en snoekbaars. Het spinnerblad van deze spinner is wat ronder dat die van de Effzett predator en bovendien is hij uitgerust met een flinke bos haar rond zijn dreg. Dit doet het altijd goed. Voor het vissen op kleinere roofvissen zoals baars, forel, en kopvoorn is er de DAM Effzett Executor. Deze kleine spinner is compact en daardoor erg schikt om mee te vissen in stromend water. Een andere spinner die niet mag worden vergeten is de Effzett nature spinner. Deze lichte spinner heeft prachtige tekeningen van prooivissen op zijn blad. Daardoor is hij erg gewild bij de wat kleinere rovers. En omdat je in sommige wateren niet meer met een dreg aan je kunstaas mag vissen is er door DAM ook nog eens de Effzett spinner met enkele haak geïntroduceerd. Deze heeft dezelfde goede actie als de Effzett nature spinner maar is dus uitgerust met een enkele haak.

Dam effzett spinners actie

DAM Effzett kunstaas lepels

DAM Effzett heeft een reeks van succesvolle lepels in haar assortiment. Voor het vissen in stromend water is er de Effzett slim standaard lepel. Deze lepel, die voorzien is van fraaie schubben, laat zich zeer goed in stomend water inzetten. Voor het vissen in stilstaand of licht stromend water is er de DAM Effzett standard lepel. Deze is wat boller van vorm dan de ‘slim versie’ waardoor hij voor meer waterverplaatsing zorgt. Hij wordt in divers opvallende kleuren geleverd (zilver, goud, koper, prism) en is in verschillende maten verkrijgbaar. En dan is er ook nog de DAM Effzett super natural lepel. Deze is voorzien van levensechte patronen van vissen zoals baars, snoek, en snoekbaars. Dit lokt zonder meer een reactie van roofvissen uit. En tot slot is er ook nog de Heintz lepel. Met deze klassieke kunstaas lepel zijn al heel wat grote snoeken, snoekbaarzen, zalmen, en meervallen gevangen. Voor de doorgewinterde lepel visser is ook deze DAM Effzett lepel een echte aanvulling

Een greep uit ons mooie Effzett assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.