Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis bezorgd boven €50,- in NL & BE
Voor en door enthousiaste roofvissers

Flexonit

flexonit staaldraad

Flexonit behoort tot de absolute top van leveranciers van staaldraad voor onderlijnen en stingers. Maar wat maakt dit merk zo bijzonder? Hieronder vertellen we je er meer over.

Wat Flexoniet uniek maakt

Wij weten als geen ander dat er meer leveranciers van goed staaldraad zijn. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Fox Rage en Spro. Flexonit heeft vergeleken met deze leveranciers echter toch een streepje voor. Het hoofddoel van het merk is om de hoogste standaarden neer te zetten als het gaat om een combinatie van trekkracht en souplesse. Hiertoe ontwikkelt en gebruikt men technieken en technologieën die afkomstig zijn uit de chirurgie. Een van de gevolgen hiervan is dat het gemaakte staaldraad zo fijn is dat het knoopbaar is. Het gebruik van crimps is daardoor niet altijd meer noodzakelijk. Verder is Flexonit staaldraad zo gemaakt dat het permanent mat van kleur is. Reflecties van licht behoren daardoor tot het verleden. Verder is al het staaldraad roestvrij en kan het tegen brak en zout water. Je kan het daardoor echt overal gebruiken. Tot slot noemen we dat het staaldraad kinkvrij is en extra bestand is tegen slijtage. Dit komt deels omdat de strengen die worden gebruikt om het staaldraad te gebruiken zeer nauw in elkaar zijn verweven.

flexonit staaldraad 7x7

Flexonit assortiment

Het assortiment van Flexonit is divers. Het overgrote deel van het aanbod bestaat uit staaldraad. Dit is van 7 tot maar liefst 133 dunne strengen staal gemaakt. De 1 x 7 staaldraad en de 7 x 7 staaldraad zijn bij de meeste vissers favoriet. Dit is soepel, sterk, knoopbaar, en uitermate betrouwbaar. Tegenwoordig kan je uit verschillende kleuren kiezen. De staalbruine kleur wordt het meeste gebruikt. Maar ook rood en zelfs groen behoren tot de mogelijkheden. Voor de vissers die hun onderlijn en stingers liever crimpen dan knopen levert Flexonit ook crimps. Deze voldoen aan de allerhoogste standaarden. En ook op het gebied van fluorocarbon kan je uit de voeten. Speciaal voor forel, snoekbaars en snoek is er fluorocarbon beschikbaar.

Een greep uit ons Flexonit assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 7010

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.