SpinMad Crazy Bug

spinmad crazy bug forel

SpinMad Crazy Bug is een kunstaas van SpinMad. SpinMad staat bekend om zijn bijzondere vorm en actie onderwater. Daardoor vang je er in alle wateren goed mee. De nieuwe SpinMad Crazy Bug is een imitatie van een insect en is ontworpen voor de liefhebbers van het vissen met finesse. Kortom ideaal voor ultra light vissen, streetfishing of, als je niet mee wil doen aan al dat hippe gedoe: gewoon lekker een middagje gooien met klein kunstaas. Het realistische ontwerp en de natuurlijke kleuren maakt hem samen met zijn uitzonderlijke actie onweerstaanbaar voor zowel onze zoete als onze zoute rovers.

spinmad crazy bug

SpinMad Crazy Bug net een insect

De SpinMad Crazy Bug lijkt heel veel op een insect. Hij heeft een geribbeld lichaam, bezit een scherpe dreg en een opvallend spinnerblad dat aan zijn staart is bevestigd. Deze tailspinner is bij veel vissers die in stromend water op forel, kopvoorn en baars vissen een populair stukje kunstaas. Maar ook in stilstaand water is de SpinMad Crazy Bug goed te gebruiken. Met zijn 4 gram is hij relatief licht terwijl hij zich toch heel makkelijk ver laat werpen. Zijn geribbelde lichaam maakt hem een gewilde hap voor baars, forel, kopvoorn, roofblei en snoek. Dit is een tailspinner waar wij erg goed mee hebben gevangen. Dit kunnen wij van de Roofvisser zonder problemen aanbevelen. Voor ons is het een echte favoriet voor baars, maar wij hebben er ook snoek en roofblei mee gevangen.

Lekker vissen dus met die Crazy Bug

Wij kunnen niet anders zeggen als: gewoon proberen dit speciale stukje kunstaas. Het is echt een ander kunstaasje als veel andere. De combinatie van robuust stuk lichaam en daaraan de spinner, zorgt dat je lekker werpt. Dat de Crazy Bug komt waar hij moet komen. En niet onbelangrijk dat je er lekker mee vangt! Kortom een echte aanrader.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.