SpinMad kunstaas

SpinMad

SpinMad kunstaas staat bekend om zijn bijzondere vorm en actie onderwater. Daardoor vang je er in alle wateren goed mee. Hieronder zetten we een aantal bijzonder soorten SpinMad kunstaas voor je op een rij.

SpinMad WIR

De SpinMad WIR is een favoriet kunstaas voor iedereen die graag op baars vist. De SpinMad WIR bestaat uit een harde visvormige body, een opvallend spinnerblad (aan de staart), en een dubbele haak aan de onderkant. Het spinnerblad zorgt voor heel wat actie onderwater. De SpinMad WIR blinkt als een spinner en trekt zo de roofvissen aan. Met zijn 10 gram en compacte body kan je de SpinMad WIR ver werpen. En niet alleen baars is met dit kunstaas te vangen. Ook snoek en snoekbaars laten zich regelmatig verleiden.

SpinMad BIG

De SpinMad BIG is misschien een wat vreemde naam voor dit subtiele kunstaas. Met zijn geringe lengte en 4 gram gewicht is het een kleine maar wel fraaie verschijning. De SpinMad BIG is speciaal gemaakt om mee te vissen in ondiep water. Denk aan beekjes, rivieren, en vijvers. Hij is net als zijn grote broer de WIR opgebouwd uit een harde visvormige body, een spinnerblad aan de staart, en een dubbele haak aan de onderkant. Fel bewegend en schitterend gaat hij door het water. En daarmee is het een erg goede spinner voor forel, baars, kopvoorn en winde.

SpinMad Crazy Bug

De SpinMad Crazy Bug heeft veel weg van een insect. Hij heeft een geribbeld lichaam en bezit een scherpe dreg en een opvallend spinnerblad dat aan zijn staart is bevestigd. Deze tailspinner is bij veel vissers die in stromend water op forel, kopvoorn en baars vissen een favoriet. Maar ook in stilstaand water is de SpinMad Crazy Bug goed in te zetten. Met zijn 4 gram is hij relatief licht terwijl hij zich toch ver laat werpen. Zijn geribbelde lichaam maakt hem een gewilde hap voor baars, forel, kopvoorn, roofblei en snoek. Dit is een tailspinner waar wij erg goed mee hebben gevangen.

SpinMad Jigmaster

De SpinMad Jigmaster is een van de tailspinners waar SpinMad groot mee is geworden. Het is een erg goede tailspinner om mee te vissen op baars, snoekbaars en snoek. Maar ook roofblei wordt met de Jigmaster gevangen. De SpinMad Jigmaster is relatief compact waardoor hij een stevige hap voor roofvissen vormt. Door zijn compacte vorm laat hij zich ver werpen. Je kan hem zowel in diep als in ondiep water gebruiken waarbij we wel aanraden om in ondiep water de wat kleinere en dus lichtere variant van de Jigmaster te kiezen. Net als de andere tailspinners van SpinMad wordt ook de jigmaster in diverse goed vangende kleuren geleverd.

SpinMad Kogut

De SpinMad Kogut is een speciale jig waarmee je erg goed kan vissen op snoekbaars, baars, en snoek. Hij bestaat uit een jighead met grote ogen, een dreg die er meteen achter is gemonteerd, en een bos met opvallende veren. Door deze veren heeft de SpinMad Kogut veel van een streamer weg. Je vist hem het beste met schokjes naar je toe, je laat hem als een shad over de bodem springen, of je vist met met korte rukjes verticalend boven de bodem. De SpinMad Kogut is nog niet zo bekend bij iedereen, terwijl in het buitenland veel vissers goede vangsten met de SpinMad Kogut boeken. En dat biedt voor jou mooie nieuwe kansen.

Spinmad Video’s

Bekijk de Spinmad tailspinners (BIG en WIR) in de onderstaande video:

Bekijk de Spinmad Crazy Bug in de onderstaande video:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.