Spinmad

spinmad kunstaas

Spinmad is bij veel vissers bekend vanwege hun fraaie en goed vangende tailspinners. Naast tailspinners heeft dit Pools merk nog een aantal andere erg goede producten. Hieronder vertellen we je er graag meer over.

Het Spinmad team

Spinmad bestaat uit een team van fanatieke spinvissers. Spinvissen vinden zij het mooiste om te doen en ze vullen er graag al hun vrije tijd mee. Het doel van Spinmad is om met kunstaas te komen dat in de sportvisserij voor een revolutie zorgt. En dat dit is gelukt kunnen we zeker bevestigen. Hun kunstaas wordt internationaal in verschillende viscompetities gebruikt. Het succes is vooral te danken aan de felle, blinkende actie van het kunstaas. Elk kunstaasje krijgt tijdens de productie de aandacht die het verdiend. Zo wordt het voor een groot deel met de hand gemaakt en beschilderd. En ook het testen gebeurt vaak nog handmatig. Combineer dit met een zeer solide constructie van het kunstaas en het gebruik van hoogwaardige materialen, en het is niet vreemd dat het kunstaas hoge ogen gooit. Het feit dat zoveel vissers het kunstaas met plezier gebruiken motiveert het Spinmad team om door te gaan met hun passie. Samen met een team van pro-staffers blijven zij hun kunstaas onder alle omstandigheden testen met als doel om het nog beter te maken.

Spinmad tailspinners

spinmad kunstaas hengelsport

Als er een soort kunstaas is waar Spinmad bekend mee is geworden dan is het zonder twijfel de tailspinner. Voor elk soort water en voor iedere vissoort is er een tailspinner die kan worden gebruikt. Vis je graag op forel, winde en kopvoorn? Dan zijn er de BIG en de Crazy Bug. Wil je graag baars of roofblei vangen? Dan kan je gebruik maken van de Mag, de Mir en de Jigmaster (8 gram). Snoekbaars en snoek zijn daarentegen weer beter te vangen met de Jigmaster (12 gram) en de Jag. Ook meerval laat zich met deze laatste modellen vangen. Kenmerkend voor de tailspinners is hun mooie actie. De body beweegt licht schuddend door het water en het spinnerblad wappert en draait hier opvallend achter. Het is deze actie die roofvissen verleidt om toe te slaan. Hier hoeft het echter niet bij te blijven. Je kan als je met een Spinmad tailspinner vist ook zelf extra actie meegeven. Juist door hem even te laten zakken of rukjes te geven maakt hij onverwachte bewegingen onder water. Dit zal roofvissen nog meer aanzetten om hem te grijpen.

Spinmad bladpilkers

Als er een soort kunstaas is dat wordt onderschat dan is het wel de bladpilker. Het lijkt gewoon een plat stukje metaal, meestal in de vorm van een visje. Hoe kan je hier nu goed mee vissen? De waarheid is toch echt anders. Bladpilkers maken als je ze binnenvist een zeer felle schuddende beweging. Daarmee genereren ze trillingen die door ander kunstaas niet worden gemaakt. Er zijn zelfs dagen waarop bladpilkers voor erg goede vangsten zorgen terwijl ander kunstaas het geheel laat afweten. En met name de bladpilkers van Spinmad doen het dan erg goed. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Vis je graag op forel, winde, en kopvoorn? Dan zijn er de lichte CMA (2.5 gram) en de Uklejka (2.5 gram). Wil je graag baars vangen? Dan is de Amazonka (5 gram) een echte topper. Voor roofblei zien we dat vissers liever de Spinmad Hart (9 gram) kiezen. En voor snoekbaars en snoek valt de keuze vaak voor de King (12 gram). Al met al gaat het om erg goede bladpilkers die vast en zeker voor actie zullen zorgen.

Video’s

Bekijk hieronder enkele video’s van Spinmad tailspinners. Ze laten je meer zien over hoe je ermee kan vissen en dat het prima vangers zijn.

Een greep uit ons mooie assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.