Sufix vislijn

Sufix vislijn

Sufix vislijn heeft een grote naam. Ze komen voort uit de wedstrijdvisserij. Ze zijn innovatief, betrouwbaar en winnen veel internationale prijzen. Hieronder vertellen we je wat meer over vislijnen van dit merk die erg geschikt zin voor het vissen op roofvis.

Gevlochten vislijn

  • Sufix X8 Braid: Deze hoogwaardige gevlochten vislijn is van Japanse makelij. Hij is gemaakt van 8 strengen HPME fibers waardoor hij soepel is, slijtvast, en een zeer hoge knoopsterkte heeft. Dankzij de gebruikte weeftechnologie (R8 Precision Braiding technologie) is een lijn ontstaan die overal even dik, rond en soepel is. Dat hij overal rond en soepel is leidt tot extra verre worpen om dat de lijn weinig weerstand van de ogen van de hengel heeft. De X8 wordt in diverse kleuren geleverd. De groene en gele kleur zijn bij vissers op roofvis het meest favoriet.
  • Sufix 131 G-Core: Deze gevlochten vislijn heeft een Europese prijs voor beste gevlochten lijn gewonnen. Deze lijn is van maar liefst 13 gevlochten strengen gemaakt, waarbij er 12 strengen HPME fibers zijn gevlochten om 1 streng GORe Performance Fiber. Daardoor is de de 131 ontzettend sterk, rond en zeer sijtvast. Dit heeft overigens wel een prijskaartje want, vergeleken met de zeer goede X8 Braid, betaal je minstens twee keer zoveel voor deze vislijn.
sufix vislijn gevlochten

Monofilament vislijn

  • Sufix Advance: Deze monofilament vislijn wordt veel door vissers met kunstaas gebruikt. Wat? Hoor ik je denken, een monofilament vislijn en geen gevlochten lijn? Ja, je leest het goed. Zijn succes dankt de Advance aan het feit dat hij slechts de helft van de rek heeft die andere monofilament vislijnen hebben. Daardoor houdt je goed contact met je visaas en kan je direct de haak zetten. Niet voor niets heeft deze vislijn een de Europese prijs gewonnen voor beste monofilament vislijn . Dat deze vislijn doorzichtig is, slijtvast is, een hoge knoopsterkte heeft, en stukken goedkoper is dan gevlochten lijn, zijn voor veel vissers redenen genoeg om er mee te vissen.
  • Sufix Advance Fluorocarbon: Het vissen met een lijn die niet te zien is, is voor veel vissers erg belangrijk. Sufix komt deze wens tegemoet met de Advance Fluorocarbon. Deze vislijn bestaat geheel uit fluorocarbon en heeft toch een behoorlijk hoge trekkracht. Dit heeft hem een Europese prijs opgeleverd van beste monofilament vislijn. Het bijzonder van deze lijn is tevens dat hij weinig geheugen heeft. Als hij onder spanning heeft gestaan dan komt hij altijd weer terug in zijn oorspronkelijke staat. Zo behoudt hij zijn dikte, vorm, kracht en slijtvastheid. Voor vissers die met finesse op roofvis vissen is deze vislijn een aanrader.

Video’s

In de onderstaande video’s krijg je wat meer uitleg over enkele Sufix vislijnen:

Sufix vislijnen in ons assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.