Fox Rage Slick Stick

Fox rage slick stick roofblei

De Fox Rage Slick Stick is een strak kunstaas plugje waar je erg goed mee kan vissen op baars, roofblei en snoekbaars. Hieronder beschrijven we de belangrijkste kenmerken van deze plug. Ook geven we je enkele tips om er nog meer beet mee te krijgen.

Kenmerken van de Slick Stick

Fox Rage heeft zijn best gedaan om met de Slick Stick een prooivisje na te bootsen. Dit is prima gelukt. Met zijn slanke vorm lijkt hij net een kleine voorn, alver of ander jong aasvisje. Hij heeft een strakke felle actie. Hierdoor valt hij bij roofvissen snel op. Ook zijn lengte is bewust gekozen. Veel jonge aasvis is tussen de 5 en 10 centimeter lang. Hier vallen de meeste modellen van de Slick Stick tussen. Om aanbeten op te wekken heeft de Slick Stick kogeltjes in zijn body. Zo wordt ook twijfelende roofvis verleid om te bijten. Verder merken we op dat dit plugje erg mooi is afgewerkt. Dit zie je aan de levensechte ogen, de fraaie kleuren, en de schubjes op de zijkant. Je kan de Slick Stick altijd gebruiken. Hij doet het erg goed in stromend water, maar ook in stilstaand water zorgt hij voor mooie vangsten.

Fox rage slick stick kunstaas

Vistips

De Slick Stick is vooral bedoeld om werpend mee te vissen. Graag geven wij je enkele tips om hem zo goed mogelijk te gebruiken.

  1. Wil je graag baars vangen? Dan raden wij de 6 cm versie aan. Weliswaar kan je ook met de 9 cm een grote baars vangen, maar zijn kleinere broer is hier toch echt meer geschikt voor.
  2. Wist je dat de Slick Stick net als de Salmo Thrill een echte roofblei vanger is? Zowel met de 6 cm als 9 cm versie worden veel roofbleien gevangen.
  3. De 9 cm versie is een echte snoekbaars plug. Vooral de dieper lopende modellen doen het goed op snoekbaars. Dit zijn de DR, oftewel de Deep Runner modellen.
  4. Je kan deze fraaie plug extra actie meegevend door hem af en toe met korte rukjes binnen te vissen (twitchen). Dan maakt hij sprongetjes door het water. Dit zorgt regelmatig voor mooie aanbeten.
  5. Het kan geen kwaad om uiteenlopende kleuren van de Fox Rage Slick Stick te hebben. De felle kleuren doen het vaak goed in troebel water of bij donker weer. Als het water helder is of de zon schijnt, dan kan je beter de meer natuurlijke kleuren proberen. Afwisseling doet vangen.

Video’s Fox Rage Slick Stick

Hieronder zie je deze mooie plug in actie.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.