Predox

predox hengelsport

Predox is een Nederlands merk van roofvisartikelen. Het merk biedt een breed scala aan roofvisproducten aan. Hieronder vertellen we je meer over dit merk.

De visie van Predox

Predox is opgericht door vissers en pro-staffers die de wateren in Nederland (en Vlaanderen) op hun duimpje kennen. Alle kennis en expertise van deze vissers zie je terug in de hengelsport producten. Het voordeel hiervan is dat deze producten erg efficiënt zijn in het vangen van vis. Door jou het juiste kunstaas, het juiste materiaal en een hengel met de juiste actie te geven, wordt de basis voor succesvolle visdagen gezet. Het doel van Predox is om vissers te stimuleren om met hun producten aan de waterkant op avontuur te gaan. Op zoek naar nieuwe stekken, grote vissen, en in onbekende situaties moet je op je materiaal kunnen vertrouwen. Op dit gebied wil het merk er voor vissers zijn. Predox biedt een breed scale van producten aan. Ze hebben kunstaas, hengels, molens, en divers klein hengelmateriaal.

Predox hengels en molens

Predox heeft een aantal mooie hengels en molens in het assortiment. Met name de Kuro reeks is bij veel vissers bekend. Deze ziet er niet alleen fraai uit maar biedt met name een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Binnen de Kuro reeks vind je spinhengels, snoekbaars hengels, dropshot hengels, jerkbait hengels, en dood aas hengels. Deze hengels zijn door de pro-staffers getest en voldoen aan alle omstandigheden. Wat betreft de molens zijn wij onder de indruk van de Raptor vismolen. Veel vissers vinden het prettig om een mooie hengel-molen set te hebben en een Raptor vismolen past dan goed bij een Kuro hengel. Belangrijker vinden wij dat de molens betrouwbaar en prettig in het gebruik zijn. Wat dat betreft zit je bij de Raptor vismolens meer dan goed. Met hun 7 kogellagers, aluminium behuizing, grafieten onderdelen, en uitgebalanceerde slip heb je een uitstekende molen in handen.

predox hengelsport materiaal

Kunstaas en visnetten

Predox levert ook een reeks aan kunstaasjes. Denk hierbij aan pluggen, spinners en shads. Wij vinden vooral de pluggen interessant. En dan doelen we in het bijzonder op de Joe pluggen. Deze bolvormige pluggen zorgen voor heel wat waterverplaatsing. En dankzij ratelende kogeltjes vallen ze nog meer op. De Predox Joe pluggen zijn er als normale plug, waarbij de kleuren lekker opvallen. Maar er is ook de zogenaamde follow-Joe. Hierbij zijn twee pluggen aan elkaar verbonden. Er ontstaat zo een erg opvallende tandem die breed uitslaande bewegingen maakt. Er zijn niet veel andere soorten kunstaas die dit zullen imiteren. Naast het kunstaas horen we al jaren goede verhalen over de schepnetten van Predox. Deze zijn niet te zwaar en vooral erg betrouwbaar. Op verzoek van klanten hebben we deze schepnetten in ons assortiment opgenomen.

Predox Video’s

Bekijk hieronder enkele video’s van Predox. Ze laten je onder andere één van hun mooie kunstaas pluggen zien en één van hun vismolens.

Een greep uit ons mooie assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.