Screamin Devil Triple

Spro screamin devil triple

De Screamin Devil Triple van het merk Spro behoort tot de allerbeste meerdelige pluggen die wij in ons assortiment. Je kan er uitstekend mee snoek vissen, (grote) snoekbaars vissen, en meerval vissen. Wat maakt deze plug zo goed? Wij zetten de belangrijkste kenmerken van deze plug voor je op een rij en tonen aan hoe je er nog meer mee kan vangen.

Screamin Devil Triple kenmerken

De Screamin Devil Triple is opgebouwd uit drie delen en krijgt daardoor een opvallend natuurlijke beweging mee onder water. Hierbij laat hij om en om zijn flanken zien. Gecombineerd met de ratelende kogeltjes die in deze plug zitten, trekt hij de aandacht van de grootste snoeken en snoekbaarzen. Deze plug is er in verschillende goed vangende kleuren. En als een roofvis eenmaal toeslaat dan is de kans erg groot dat je hem weet te haken en te landen. De twee dreggen van Gamakatsu zijn superscherp en houden goede grip op de roofvisbek. De Screamin Devil Triple  is daarnaast bijzonder veelzijdig. Hij bezit maar liefst twee bevestigingsogen. Het oog op de neus zorgt dat de Screamin Devil Triple relatief ondiep loopt. Zo kan je hem in polders en stadswateren inzetten. Het bevestigingsoog op de kop kan je gebruiken om in dieper water te vissen. Al met al krijg je zo eigenlijk 2 superpluggen voor de prijs van 1.

Spro screamin devil triple kunstaas

Screamin Devil Triple tips

  • Vergeleken met andere pluggen heeft deze plug geen schoep voor op de neus maar een beschermend metalen plaatje. De actie van de Screamin Devil Triple wordt hier niet minder om. Integendeel! De bescherming op de neus geeft je de mogelijkheid om hem zo nu en dan met de neus op de bodem te  laten landen.  Stop tijdens het binnenvissen af en toe eens zodat hij met de kop naar beneden de bodem zal aantikken. Dit is voor zowel snoek als snoekbaars bijzonder aantrekkelijk.
  • Wissel het tempo tijdens het binnenvissen af. Ook het zo nu en dan geven van enkele rukjes zal deze plug nog meer actie geven. Het driedelige lichaam reageert hier fantastisch op en heeft zo al heel wat grote roofvis weten te verleiden.
  • De Screamin Devil Triple is erg geschikt om mee te slepen. Het bevestigingoog op de kop is daar het meest voor geschikt. Zo krijgt hij de juiste diepgang.
  • De kans is heel groot dat je met de Screamin Devil Triple  een snoek haakt. Om de tanden van de snoek te kunnen weerstaan is bescherming van je hoofdlijn een vereiste. Een goede stalen onderlijn is dan een must. Ook een extra soepele onderlijn beschermt goed tegen snoektanden.

Alternatieven Screamin Devil Triple

  • De Pikefighter Triple. Net als de Screamin Devil Triple heeft deze plug een onweerstaanbare actie voor roofvissen. Zijn actie is alleen net wat anders en bovendien drijft hij. Daarmee is het een zeer goede plug om ter afwisseling te gebruiken en is hij favoriet bij veel sportvissers die meerdelig kunstaas gebruiken.
  • De Savage Gear 4Play. Deze meerdelige plug heeft een zeer natuurlijke actie onderwater. Daarnaast gaat het over dwars in het water staan als je hem tijdens het binnenvissen even inhoudt. Elk jaar worden er heel wat snoeken met de Savage Gear 4play gevangen en dat is niet voor niets.
  • De Salmo Pike.  Een uitstekende meerdelige plug die zoals de naam al zegt een kleine snoek imiteert. Omdat snoeken echte kannibalen zijn, wordt deze plug vaak met grof geweld door grote snoek te grazen genomen.
  • De Fox Rage Hitcher. Deze plug heeft een hoge rug en een breed uitslaande actie. Hij is in een jointed en in een ‘normale’ versie te krijgen. Zowel slepend als werpend worden er mooie snoeken mee gevangen.

Video

Onderstaand filmpje zien wat voor goede actie de Screamin Devil Triple onder water heeft.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.