Zeevissen en in Nederland een Bonito vangen

In Nederland met zeevis kunstaas een Bonito vangen. Kan dat? Je zeker in dit filmpje van 2016 zie je hoe zeevissers vol verbazing zich langzamerhand realiseren dat ze een Bonito vangen.

Zeevissen en in Nederland een Bonito vangen

Zeevissen en in Nederland een Bonito vangen. Dat kan dus. Gericht er op vissen is een andere zaak. Maar als je lekker aan het vissen bent en je vangt een Bonito erbij. Dat is toch een leuke bijvangst als zeevisser. Wat je goed in dit filmpje kan zien is dat een Bonito echt razendsnel is. En niet alleen razendsnel, maar ook behoorlijk sterk, want de je hoort de molen lekker slippen.

Veel plezier met zeevissen vanaf de boot

Veel plezier met zeevissen van de boot kun je hebben als je gewoon lekker gaat trollen. In dit geval vind dit plaats bij IJmuiden, maar het kan natuurlijk ook op een hele hoop andere plekken. Bijvoorbeeld waar de rivieren de zee in komen, haveneinden, of natuurlijk gewoon lekker varend voor de Nederlandse kust. Voor zeevissen, in dit geval vanaf de boot zijn ze in dit filmpje gewoon een beetje aan het trollen vanaf de boot. Er wordt ook niet gevist met heel zwaar materiaal. Gewoon een eenvoudige hengel met wel een goede molen volstaat. In dit geval vissen ze op zee met een plugje en ze vangen daar dus een bonito op.

Leuk om de verbazing te zien

Leuk om de verbazing te zien na de aanbeet op het plugje. Eerst wordt een makreel genoemd. Vervolgens is de suggestie dat het een zeeforel betreft. Waarna ook nog een Fint wordt genoemd. Uiteindelijk roept met vol trots: een Bonito! Het is een Bonito!. Nou dat willen wij van Deroofvisser.com ook wel een Bonito vangen. Super wat leuk zo’n zeevis vangen in de Nederlandse wateren.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.