Spro Mega Shad 200

spro mega shad

Spro Mega Shad 200 is een mooi voorbeeld van een shad waarmee je op heel grote snoek kan vissen. Ook een snoekbaars laat de Spro Mega Shad 200 niet aan zich voorbijgaan. Sommige snoekbaarzen denken een shad van 20 centimeter ook wel aan te kunnen. Erg grappig om te zien hoe zo’n shad  bijna even groot is als de gulzige snoekbaars. Maar bovenal is de Spro Mega Shad 200 heel geschikt om lekker te gaan vissen op heel grote snoek.

Wat maakt deze shad al met al zo goed? Hoe kun je er goed mee mee vissen? Hieronder wat tips van onze kant. Natuurlijk zien we ook altijd graag jullie ervaringen en vangsten met zo’n joekel van een shad. Het liefst natuurlijk met een foto van een heel grote snoek.

Kenmerken Spro Mega Shad 200

Deze grote shad is speciaal gemaakt om mee te vissen op snoek en andere grote roofvis. Met zijn 20 centimeter is het een ideale shad voor grote snoeken. Een kenmerk van de Spro mega shad is zijn fraaie flankactie. De shad schudt daarbij heen en weer terwijl zijn staart voor brede uitslaande bewegingen zorgt. Dit laatste zorgt weer voor extra beweging in het water. Uiteraard is dit een belangrijk onderdeel van het succes van deze shad. De meeste roofvissen, zijn rovers die op zicht hun prooi vangen. Niet alleen een bepaalde mate van helderheid van het water is dan noodzakelijk, maar zeker ook de actie van de shad. Deze shad staat garant voor een mooie actie en komt dus tegemoet aan de natuurlijke wijze van roven van de snoek, snoekbaars en baars.

Spro Mega Shad 200, lekker vissen hoor!

We gaven al aan dat de shad een mooie actie geeft. De manier waarop je de shad gebruikt geeft daaraan natuurlijk ook nog een extra dimensie. Je kan de spro mega shad op verschillende manieren gebruiken. Je kan er mee werpen maar ook voor slepend vissen is het een erg fijne shad. Hij behoort dan ook tot onze favoriete grote shads.

Wat kun je er allemaal mee?

Je kan er vanaf de kant mee werpen en hem dan met sprongetjes over de bodem binnenvissen. Dit werkt vaak prima voor snoekbaars. Je kan ook met de Spro Mega Shad verticaalvissen. Daarbij laat je hem 40-50 cm boven de bodem bewegen waarbij de shad met enige regelmaat op de bodem komt. Slepen is ook zeker een optie, het is een grote shad, dus je zult vaak op grote waters met deze shad vissen. Hij is perfect uitgelijnd dus je kan achter een bootje slepen. Zo wordt met name snoek gevangen. We vissen de Mega Shad wel altijd met een onderlijn. Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een Fluorocarbon onderlijn of een stalen onderlijn. Wil je echt alleen op snoek vissen is de stalen onderlijn prima. Wil je echter ook op snoekbaars vissen met de Mega Shad dan is een fluorocarbon onderlijn aan te raden.

Een topper!

We kunnen zeggen dat we de Spro Mega Shad 200 een topper onder de shads vinden. We kunnen niets anders zeggen als: lekker vangen met die Mega Shad!

 

 

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.