Fat Vibes

Fat Vibes

De Fat Vibes van Savage Gear is een erg bijzondere kunstaas plug. Er zijn al heel wat snoeken, snoekbaarzen, roofbleien, en baarzen mee gevangen. En zelfs meerval kan je met de Fat Vibes vangen. Wij zetten de belangrijkste kenmerken van de Fat Vibes voor je op een rij en geven je enkele tips zodat je er nog meer mee kan vangen.

Kenmerken van de Savage Gear Fat Vibes

De Fat Vibes is een opvallende verschijning. Het is een plug maar hij heeft geen duiklip. En het oog om hem te bevestigen zit ook nog eens hoog op zijn lichaam net achter zijn kop. Je zou denken dat hij hierdoor erg diep loopt maar dat is niet waar. Je kan met de Fat Vibes in alle wateren vissen. Daarbij is hij, zoals we dat van Savage Gear mogen verwachten, gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft hij vlijmscherpe dreggen, en bezit hij ratelende kogeltjes. Maar wat de Fat Vibes echt bijzonder maakt is zijn actie. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je hem gebruikt: hij schudt op hoge frequentie door het water. Zelfs als je hem verticaal laat zinken dat beweegt hij heen en weer. Dit maakt hem multi-inzetbaar. Je kan er mee werpen, slepen, twitchen, en verticalen. Het is niet voor niets dat het hier om een van de meest geliefde kunstaas pluggen van Savage Gear gaat.

Tips vissen met de Savage Gear Fat Vibes

  • De Fat Vibes reageert erg goed op afwisselingen. Wissel af van snelheid, laat hem even stilvallen, of vis hem met korte rukjes naar je toe. Dan is de Fat Vibes op zijn best.
  • De Fat Vibes wordt in verschillende maten geleverd. Een kleine Fat Vibes is een echte killer voor baars, roofblei, en snoekbaars. Met de wat grotere Fat Vibes wordt eerder snoek, snoekbaars en zelfs meerval gevangen.
  • Omdat de Fat Vibes ook een goede actie heeft als je hem naar beneden laat zakken, kan je hem ook goed gebruiken om mee te ijsvissen!
  • De Fat Vibes wordt in verschillende kleuren geleverd. De felle kleuren raden we aan in troebel water. De wat meer natuurlijke kleuren kan je het beste in helder water gebruiken.

Alternatieven Savage Gear Fat Vibes

  • Spro Screamin Devil Triple. Zeker de kleine uitvoeringen hebben veel van de grote maat Fat Vibes weg. Deze kan je prima ter afwisseling gebruiken.
  • Salmo Hornet. Als je de Fat Vibes wilt gebruiken omdat het een mooi stukje fel kunstaas is dan kan je de Salmo Hornet goed als afwisseling gebruiken. Deze kan je niet verticaal inzetten maar als je hem gewoon binnenvist heeft hij net als de Fat Vibes een erg felle actie.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.