Savage Gear Fat Vibes

savage gear fat vibes

De Fat Vibes van Savage Gear is een erg bijzondere kunstaas plug. Er zijn al heel wat snoeken, snoekbaarzen, roofbleien, en baarzen mee gevangen. En zelfs meerval kan je ermee vangen. Wij zetten de belangrijkste kenmerken van de Fat Vibes voor je op een rij en geven je enkele tips zodat je er nog meer mee kan vangen.

Kenmerken van de Fat Vibes

De Fat Vibes is een opvallende verschijning. Het is een plug maar hij heeft geen duiklip. En het oog om hem te bevestigen zit ook nog eens hoog op zijn lichaam net achter zijn kop. Je zou denken dat hij hierdoor erg diep loopt maar dat is niet waar. Je kan hem in alle soorten wateren gebruiken. Daarbij is hij, zoals we dat van Savage Gear mogen verwachten, gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft hij vlijmscherpe dreggen, en bezit hij ratelende kogeltjes. Maar wat de Fat Vibes echt bijzonder maakt is zijn actie. Het maakt eigenlijk niet uit hoe je hem gebruikt: hij schudt op hoge frequentie door het water. Zelfs als je hem verticaal laat zinken dat beweegt hij heen en weer. Dit maakt hem multi-inzetbaar. Je kan er mee werpen, slepen, twitchen, en verticalen. Het is niet voor niets dat het hier om een van de meest geliefde kunstaas pluggen van Savage Gear gaat.

savage gear fat vibes kunstaas

Tips vissen met de Fat Vibes

  • De Fat Vibes reageert erg goed op afwisselingen. Wissel af van snelheid, laat hem even stilvallen, of vis hem met korte rukjes naar je toe. Dan is hij op zijn best.
  • De Fat Vibes wordt in verschillende maten geleverd. De kleine maat is een echte killer voor baars, roofblei, en snoekbaars. Met de wat grotere maten wordt eerder snoek, snoekbaars en zelfs meerval gevangen.
  • Omdat de Fat Vibes ook een goede actie heeft als je hem naar beneden laat zakken, kan je hem ook goed gebruiken om mee te ijsvissen!
  • Deze plug wordt in verschillende kleuren geleverd. De felle kleuren raden we aan in troebel water. De wat meer natuurlijke kleuren kan je het beste in helder water gebruiken.

Alternatieven

  • Spro Screamin Devil Triple. Zeker de kleine uitvoeringen hebben veel van de grote maat Fat Vibes weg. Deze kan je prima ter afwisseling gebruiken.
  • Salmo Hornet. Als je een mooi stukje kunstaas zoekt als afwisseling zoekt dan is de Salmo Hornet een prima keuze. Deze kan je weliswaar niet verticaal inzetten maar als je hem gewoon binnenvist heeft hij ook een erg felle actie.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.