Savage Gear

savage gear fishing

Savage Gear is een merk in de hengelsport dat zich volledig heeft toegelegd op het vissen op roofvis. Het merk staat vooral bekend om haar innovatieve producten. Hieronder vertellen we je er meer over.

Savage Gear visie

Savage Gear heeft als doel om vissers te helpen bij het vangen van de allergrootste roofvissen. Hierbij gaat het niet zozeer om het delen van mooie viservaringen maar vooral om het leveren van producten waarmee vissers ook echt zoveel mogelijk grote vis vangen. Om dit te bewerkstelligen werken ze samen met een internationaal netwerk van vissers op roofvis. Deze vissers komen met regelmaat met nieuwe ideeën voor kunstaas en andere hengelsport artikelen. De ideeën die ze hebben worden meegenomen bij het met de computer ontwerpen van nieuwe kunstaas. Denk hierbij aan kunstaas pluggen, jerkbaits, swimbaits,  spinners, en softbaits. Hierbij staan een realistische vormgeving en levensechte actie voorop. Deze zijn volgens de visie van Savage Gear doorslaggevend bij het vangen van grote roofvis.

savage gear kunstaas hengelsport

Savage Gear kunstaas

Savage Gear staat bekend om haar uitstekende kunstaas. Het ziet er net weer anders uit dan het kunstaas van andere merken. Wat ons betreft zijn met name de swimbaits hier een goed voorbeeld van. Al heel wat jaar zijn deze ongeëvenaard en zorgen ze voor heel veel dikke vangsten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de Savage Gear 4D Trout, de 4D Roach, de 4D Perch en de 3D roach. Deze swimbaits zijn gebaseerd op de scan van een echte (prooi)vis en hebben een levensechte actie. Ze hebben heel wat internationale prijzen gewonnen. Naast de swimbaits noemen we ook graag de pluggen. Met name de Savage Gear 4Play en de Savage Gear Fat Vibes zijn echt een aanrader. De 4Play is perfect om me te snoeken. De Fat Vibes is een topper voor baars, roofblei en snoekbaars.

Andere goede producten

Savage Gear heeft veel meer fraaie producten in hun assortiment. Wij zijn daarbij erg te spreken over hun vismolens en hengels. Deze zien er niet alleen fraai uit maar ze kunnen ook tegen een stootje. Je merkt dat ze echt door vissers zijn ontworpen. Alles zit gewoon precies goed. Vandaar dat wij er zelf ook graag mee vissen. Daarnaast zijn ook hun kunstaas dozen erg fijn. Ze sluiten goed en zijn bergen alle soorten kunstaas gemakkelijk en veilig op. Maar ook de producten om gevangen vis mee te onhaken (onthaakhandschoen, onthaakmat) zijn erg goed. Omdat bijna iedereen de gevangen vis weer terug zet zijn dit soort producten een must-have voor de moderne roofvisser.

Video

De onderstaande video’s laten je nog wat meer zien van enkele fraaie Savage Gear swimbaits:

Producten in ons assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.