Savage Gear

Savage Gear

Savage Gear is een merk in de hengelsport dat zich volledig heeft toegelegd op het vissen op roofvis. Vooral voor het vissen op snoek, snoekbaars en baars heeft Savage Gear producten die de specialist aanspreken. Savage Gear is van oorspong Deens maar heeft zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Hieronder praten we je bij over de visie van Savage Gear en haar producten.

Savage Gear visie

Savage Gear heeft zich ten doel gesteld om vissers te helpen bij het vangen van de allergrootste roofvissen. Hierbij gaat het niet zozeer om het delen van mooie viservaringen als wel om het zorgen dat vissers zoveel mogelijk grote vis vangen. Om dit te bewerkstelligen werkt Savage Gear samen met een netwerk van vissers op roofvis dat zich over de hele wereld uitstrekt. De ervaringen van deze vissers worden meegenomen bij het met de computer ontwerpen van nieuwe kunstaas. Denkl hierbij aan kunstaas pluggen, jerkbaits, swimbaits,  spinners, en softbaits. Hierbij staan een realistische vormgeving en levensechte actie voorop. Deze zijn volgens de visie van Savage Gear doorslaggevend bij het vangen van grote roofvis.

Savage Gear kunstaas

Savage Gear staat bekend om haar uitstekende kunstaas. Hier wint het merk elk jaar prijzen mee. Een bekende winnaar is de 3D Hard Eel. Hiermee won Savage Gear in 2014-2015 de prijs voor het beste nieuwe kunstaas bij de European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFFTEX). Ook de 3D trout van Savage Gear behoorde in 2014-2015 tot de allebesten want het won of de EFFTEX de eerste prijs bij de softbaits. Dit is geen toeval want de 3D Crayfish van Savage Gear deed exact hetzelfde in 2013. En wat we zeker niet mogen vergeten is de Soft 4Play shad. Deze won in 2011 bij de EFFTEX de eerste prijs bij de softbaits en is sindsdien niet meer weg te denken bij het vissen op roofvis. Al met al introduceert Savage Gear keer op keer kunstaas dat in de prijzen valt. Tot ons meest favoriete kunstaas van Savage Gear behoren in ieder geval:

Savage Gear andere producten

Savage Gear heeft haar producten in de loop der tijd met succes uitgebreid. Naast fameuze pluggen en swimbaits onder het label 4play is er een hele range aan uitstekende jigheads, onderlijnen, stingers, en lijnen neergezet. Maar ook tassen, netten, en kleding biedt Savage Gear aan. Kenmerkend bij de kleding en de tassen is naast hun hoge kwaliteit dat er vaak stoere uitingen op staan. De snoekenbek die in het logo van Savage Gear staat vind je meestal op deze spullen terug. En daarmee geeft het merk aan dat ze naast hoogwaardige producten ook de mode kant van het vissen op roofvis belangrijk vinden. En juist dit spreekt veel vissers erg aan.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.