Bezorgopties

Je bestelling ontvangen en onze levertijden

Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Over het algemeen ontvang je je bestelling dan de volgende dag op het door jou gekozen verzendadres in Nederland en België. Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien mogelijk verzenden wij onze producten als brievenbuspost. Dat heeft voor jou als groot voordeel dat je niet thuis hoeft te zijn als je bestelling wordt bezorgd. Is je bestelling te groot voor de brievenbus? Dan verzenden wij je bestelling via PostNL als pakketpost. Wij berekenen voor bestellingen onder de 50 euro €4,95 aan verzendkosten in Nederland. Voor bestellingen van 50 euro of meer rekenen wij voor Nederland geen verzendkosten. Woon je in België? Dan berekenen wij voor bestellingen onder de 50 euro €6,95 aan verzendkosten. Boven de 50 euro rekenen wij voor België geen verzendkosten.

Niet thuis?

Ben je niet thuis op het moment dat de pakketbezorger je bestelling komt afleveren? Dan wordt je pakket naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt gebracht. In de PostNL app, de PostNL website of op het briefje wat de pakketbezorger achterlaat zie je welk PostNL afhaalpunt dit is. PostNL is namelijk gestopt met de tweede bezorgpoging.

Je pakket afhalen op een PostNL afhaalpunt

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op een PostNL afhaalpunt. Tijdens het bestellen kun je aangeven dat je je bestelling wilt afhalen op een PostNL afhaalpunt naar keuze. Voor het afhalen van je pakket op een PostNL afhaalpunt is vaak een geldig legitimatiebewijs nodig.

LET OP: PostNL stuurt pakketten die na 7 dagen niet afgehaald zijn retour afzender. Haal je pakket dus binnen 7 dagen op bij het gekozen PostNL afhaalpunt.

Verzendingen binnen Europa

Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland en België dien je rekening te houden met 2 tot 3 extra bezorgdagen van je bestelling. Wij verzenden naar Nederland en België momenteel naar:

 • Denemarken;
 • Duitsland;
 • Finland;
 • Frankrijk;
 • Italië;
 • Luxemburg;
 • Noorwegen;
 • Oostenrijk;
 • Polen;
 • Spanje;
 • Zweden;

De verzendkosten voor bovenstaande landen verschillen per land. Ook worden hier verschillende minimum bestelbedragen gehanteerd voor gratis verzending. In het winkelmandje vind je de meest actuele verzendkosten.

Wij rekenen voor deze verzendingen indien ze onder de 100 euro zijn 9,95 euro aan verzendkosten. Voor verzendingen naar andere landen dan Nederland en België van 100 euro of meer brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.