Salmo Executor

Salmo executor snoek

De Salmo Executor is een erg goede plug die al heel wat snoeken, snoekbaarzen en andere grote rovers op de kant heeft gebracht. Wij bespreken deze kunstaas plugvoor je en geven enkele tips om er nog beter mee te kunnen vissen.

Kenmerken Salmo Executor

De Salmo Executor is een slanke, goed gestroomlijnde plug. Hij is gemaakt van degelijk materiaal waarbij de hoekig gevormde duiklip van extra sterk polycarbonaat is. Tevens bezit hij zoals veel andere Salmo pluggen een staalconstructie in zijn body voor extra stevigheid. De Salmo Executor is uitgerust met twee scherpe dreggen (VMC Black Nickel VMC Hooks) en wordt nog steeds met de hand getest in een tank. Zo wordt zijn actie gecontroleerd en gegarandeerd. Zijn actie is vooral zijwaarts waarbij hij uitslaande bewegingen naar links en rechts maakt. Er zijn pluggen die net wat feller heen en weer slaan of die ratelende kogels bevatten. Dat heeft deze Salmo plug niet maar het is juist zijn natuurlijk schommelende actie waardoor hij voor goede vangsten zorgt.

Salmo executor baars

Salmo Executor tips

  • De Salmo Executor doet zijn werk het beste als je hem geleidelijk binnenvist. Toch kan het soms helpen om even in te houden waardoor hij naar de oppervlakte stijgt. Afwisseling doet vangen.
  • De 12 centimeter versie kan worden gebruikt om mee te werpen maar het is ook een erg goed plug om spelend mee te vissen. Hij staat bekend als een van de beste pluggen om mee te slepen.
  • De Salmo Executor in natuurlijke kleuren is een goede keuze in helder water en/of bij zonnig weer. Gebruik hem in felle kleuren voor het vissen in troebel water en/of bij donker weer.

Salmo Executor alternatieven

  • De Salmo Perch. Deze Salmo plug is ook slank en heeft een prima actie. We vinden hem een absolute aanrader.
  • De Zalt plug. Deze Zweedse plug heeft ook een bewezen actie en doet het zowel werpend als slepend erg goed.
  • De Salmo Fatso. De Fatso is wat zwaarder dan de Executor maar kan op dezelfde manieren worden gebruikt.

Video’s

Hieronder zie je de Salmo Executor in actie. Je ziet goed wat voor fraaie actie deze kunstaas plug heeft en dat het een erg goede vanger is.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 7010

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.