Spro Wob Shad

spro wob shad snoek

Kunstaas shads zijn een uitstekend kunstaas voor snoek en snoekbaars. En dit geldt al helemaal voor de Wob Shad van Spro. Hieronder vertellen we je meer over deze shad en geven we enkele tips om er mee te vissen.

Wob shad kenmerken

De Wob Shad is een allround shad met een bijzonder goede actie. Hij gaat inmiddels al heel wat jaren mee. In deze periode heeft Spro hem een aantal keer verbeterd. De laatste versie staat ook wel bekend als Wob Shad 2.0. Zijn actie is uitermate verleidelijk. Hij toont zijn flanken waarbij de grote schoepstaart roterende en pulserende bewegingen maakt. Het prettige aan deze shad is dat hij zowel goed presteert bij het werpend als het slepend vissen. De Wob Shad is gemaakt van duurzaam en hoogwaardig materiaal. Hij overleeft flink wat aanbeten. De kleuren waarin hij wordt geleverd zijn van tevoren getest en staan bekend als goede vangers. Er zitten zowel felle kleuren als meer natuurlijke kleuren bij. Deze shad is zowel erg geschikt voor beginnende als meer ervaren vissers. Hij vangt vis in elk type viswater.

spro wob shad snoekbaars

Wob Shad tips

  • Als je vanaf de kant of vanuit de boot met de Wob Shad gaat vissen dan kan je hem zowel geleidelijk als met onregelmatige slagen van je molen of baitcaster binnenvissen. Zorg in het laatste geval wel dat je de lijn goed strak houdt zodat je altijd de haak kan zetten wanneer dit nodig is.
  • Door zijn flankactie is deze shad uitermate geschikt om mee te slepen/trollen. Houd de hengel daarbij in de hand en zet de slip niet te strak. Dat is belangrijk omdat aanbeten nogal hard kunnen zijn en je slepend vooral de aanbeet moet opvangen in plaats van dat je de haak moet zetten.
  • Voor de langste versie van de Wob Shad is het in sommige gevallen slim om een extra dregje aan de staartkant te monteren. De rugzijde, net voor de staart, is dan de beste plek. Je komt zo niet snel vast in de bodem te zitten en je haakt meer ‘staartbijters’.

Alternatieven

  • De Fox Rage Pro Shad. Fox heeft een grote naam als het om shads gaat. De Fox Rage Pro shad is daar geen uitzondering op. Dit is ook een erg goede shad en een prima alternatief.
  • De Pig Shad van Strike Pro heeft een vergelijkbare actie als de Wob Shad. Hij is wat minder hoog maar wel mooi rond en toont ook zijn flanken tijdens het binnenvissen.
  • De King Shad van Relax staat bekend als vanger van snoek en snoekbaars. Zijn actie is zeer goed. Wij hebben er zelf mooie vissen mee gevangen.

Wob shad video’s

Kijk onderstaande korte video’s om de befaamde actie van de Wob shad onder water te zien:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.