Fox Rage Pro Shad

Fox Rage Pro Shad

Fox Rage is misschien wel de meest bekende leverancier van shads. En daarbij is de Fox Rage Pro Shad een van de best vangende shads van Europa. Deze fraaie shad is met name gemaakt om snoek een grote snoekbaars mee te vangen. Wij zetten de kenmerken van de Fox Rage Pro Shad voor je op een rij en geven je enkele tips mee.

Kenmerken Fox Rage Pro Shad

De Fox Rage Pro Shad is een erg fraaie shad om te zien. Fox Rage heeft veel tijd gestoken in de ontwikkeling en dat is te zien ook. De Fox Rage Pro Shad heeft een natuurlijk schubbenpatroon en reflecterende ogen. Het logo van Fox is daarbij zowel in de ogen als achter op de body van deze shad te zien. Zijn vorm is slank en hij heeft een fraaie schuddende actie (wobbling) onderwater. In tegenstelling tot shads waarbij veel weekmakers zijn gebruikt is de Fox Rage Pro Shad bovendien van sterk materiaal gemaakt. Hierdoor kan je er gerust enkele mooie snoeken of snoekbaarzen mee vangen. De Fox Rage Pro Shad laat zich op verschillende manieren gebruiken. Je kan er zowel uitstekend mee werpen als slepen.

Tips Fox Rage Pro Shad

Je kan de Fox Rage Pro Shad op verschillende manieren bevestigen. De meest gangbare manier is echter dat je een jighead gebruikt om hem vast te zetten. Daarbij is het aan te raden om een extra stinger te gebruiken zodat je de kans op een inhaking vergroot. Wat betreft het gewicht van de jighead merken we op dat dit voor een groot deel afhangt van de diepte van het water. In ondiep water volstaat een gram of 10 meestal wel. Voor dieper water kan je de Fox Rage Pro Shad beter met een gram om 20 gebruiken. Tot slot een tip over de actie van de Fox Rage Pro Shad. Deze is echt uitstekend. Als je werpend gaat vissen dan zou je hier nog wat aan toe kunnen voegen door af en toe wat rukjes te geven of de Fox Rage Pro Shad even stil te houden. Dit zijn vaak momenten dat de roofvis toe zal slaan.

Fox Rage Pro Shad Video

De onderstaande video laat je de Fox Rage Pro Shad in actie zien:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.