Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis bezorgd boven €50,- in NL & BE
Voor en door enthousiaste roofvissers

Fox Rage Pro Shad

Fox rage zander pro shad

Fox Rage is een topleveranciers van hoogwaardige shads. En zonder twijfel is de Fox Rage Pro Shad een van de best vangende shads die er is. Deze fraaie shad is gemaakt om alle soorten roofvis mee te vangen. Wij zetten de kenmerken van deze shad voor je op een rij en geven je enkele tips.

Kenmerken Fox Rage Pro Shad

De Fox Rage Pro Shad is erg fraai om te zien. Fox Rage heeft veel tijd gestoken in de ontwikkeling en dat is te zien ook. Hij heeft een natuurlijk schubbenpatroon, reflecterende ogen, en prachtige kleuren. Het logo van Fox is daarbij zowel in de ogen als achter op de body van deze shad te zien. Zijn vorm is slank en hij heeft een fraaie schuddende actie (wobbling) onderwater. In tegenstelling tot ander kunstaas waarbij veel weekmakers zijn gebruikt is de Fox Rage Pro Shad van sterk materiaal gemaakt. Hierdoor kan je er gerust enkele mooie snoeken of snoekbaarzen mee vangen. Deze shad laat zich op verschillende manieren gebruiken. Je kan er uitstekend mee werpen in polders, cultuurwater, rivieren en plassen. Maar ook slepend is hij goed te gebruiken, en dan vooral bij het slepend vissen op snoek. Al met al gaat het om een stukje kunstaas dat voor alle soorten roofvis kan worden gebruikt. De kleuren waarin je hem kan krijgen zijn door en door getest als beste vangers.

Fox rage zander pro shad kunstaas

Tips Fox Rage Pro Shad

Je kan de Fox Rage Pro Shad op verschillende manieren bevestigen. De meest gangbare manier is echter dat je een jighead gebruikt. Daarbij is het aan te raden om een extra stinger te gebruiken als je de shad in een lengte van 18 centimeter of meer gebruikt. Zo vergroot je de kans op een goede inhaking. Wat betreft het gewicht van de jighead merken we op dat dit voor een groot deel afhangt van de diepte van het water. In ondiep water volstaat een gram of 7 tot 10 meestal wel. Voor dieper water kan je beter met een gram om 20 gebruiken. Tot slot een tip over de actie van deze shad. Deze is echt uitstekend. Als je werpend gaat vissen dan zou je hier nog wat aan toe kunnen voegen door af en toe wat rukjes te geven. Ook het stil laten vallen van de Fox Rage Pro Shad wil nog wel eens helpen. Twijfelende roofvis wil op dat moment nog wel eens toeslaan.

Alternatieven

Afwisseling doet vangen. Als je naast de Fox Rage Pro Shad ook andere shads gaat gebruiken dan kunnen we het volgende aanraden:

  • Voor het vissen op baars raden we als alternatief de Berkley Pulse Shad, de Fox Rage Slick Shad en de Relax Kopyto shad aan. Zeker in de wat kleinere maten zijn deze shads erg goede baarsvangers.
  • Voor het vissen op snoekbaars is de Jackson Zanderbait een erg goed alternatief. En vergeet ook de Spro Iris Popeye niet. Ook deze shad vangt erg goed snoekbaars.
  • Voor het vissen op snoek noemen we graag de Pig Shad en de Relax King Shad. Deze shads hebben zich keer op keer bewezen als vangers van grote snoek. Je kan ze zowel werpend als slepend inzetten.

Video’s

Wij vissen zelf ook graag met de Fox Rage Pro Shad. In de onderstaande video zien wij hoe er door ons een mooie snoek mee wordt gevangen. De andere video is van Fox en laat je nog mee actie zien:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 70 11

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.