Fox Rage Pro Grub

fox rage pro grub kunstaas

De Fox Rage Pro Grub is een softbait met een hoge aantrekkingskracht op snoek, snoekbaars en baars. Wat maakt deze softbait een goede vanger? Wij vertellen je meer over dit mooie kunstaas.

Kenmerken Pro Grub

De Fox Rage Pro Grub is er in geslaagd om twee soorten softbaits te combineren. Het voorste gedeelte lijkt overduidelijk op een shad. Het achterste gedeelte laat een flinke staart zien waarmee hij veel weg heeft van een twister. Dat deze combinatie werkt zie je wel wanneer je hem in actie ziet. Zijn body schommelt rustig door het water de staart wappert er verleidelijk achter aan. Het is juist deze actie die veel roofvissen als reken zien om hem meteen te grijpen. Zoals we van Fox kennen is de Fox Rage Pro Grub van zacht maar duurzaam materiaal gemaakt. Je vangt er makkelijk een aantal grote rovers mee zonder dat hij stuk gaat. Daarnaast ziet hij er erg mooi uit. De holografische ogen, het schubbenpatroon en de bekende levensechte Fox kleuren maken dit kunstaasje een lust voor het oog. Dit geeft vooral vertrouwen, en dat is iets wat voor elke visser het begin is om mooie vangsten te boeken.

fox rage pro grub baars

Fox Rage Pro Grub tips

Als je met de Fox Rage Pro Grub gaat vissen dan hebben wij een aantal tips:

  • Hij laat zich heel makkelijk aan een jighead monteren. Maar er zijn ook vissers die hem met een extra wide gap haak gebruiken om zo in plantenrijk water succes te boeken. En zelfs met een dropshot montage kan je erg goed met de Pro Grub vissen. Vooral baars en snoekbaars kan je op die manier vangen.
  • De meeste vissers zullen de Fox Rage Pro Grub gebruiken om mee te werpen. En dit is zonder meer een van de methoden om veel vis te vangen. Wij hebben zelf echter ook met hem gevangen tijdens het slepen op snoek. En we weten dat de wat kleinere maten ook voor dropshot vissen worden gebruikt. Weet in ieder geval dat je met deze softbait alle kanten op kan.
  • Door hem rustig binnen te vissen of te slepen toont hij zijn bekende en goede actie. Je kan er nog meer uithalen door hem af en toe wat te versnellen, stil te laten vallen, of kleine tikjes te geven. Hij vertoont dan onregelmatige acties in het water. Daarmee trekt hij ook nazwemmende of wat twijfelende vissen over de streep.

Alternatieven

Het is vaak goed om verschillende soorten shads aan de waterkant te proberen. Als goede afwisseling voor de Fox Rage Pro Grub hebben we een aantal opties voor je:

  • De softbait die iets vergeten is maar zeer zeker niet minder vangt is de bekende Twister. Zijn staartactie is en blijft ongekend en zorgt voor heel wat aanbeten.
  • Een shad met een stabiele actie die voor heel wat aanbeten zorgt is de Fox Rage Pro Shad. Je kan deze shad prima ter afwisseling gebruiken, zeker als je werpend gaat vissen of gaat slepen.
  • De King Shad van Relax heeft een breed uitslaande staartactie. Het is weliswaar meer een normale shad maar ook hiervoor geldt dat je hem prima als afwisseling kan inzetten.

Fox Rage Pro Grub Video

In de onderstaande video’s laten je meer zien van de Fox Rage Pro Grub.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.