Fox Rage Replicant

Fox rage replicant roach

De Fox Rage Replicant is een erg realistische swimbait die onder roofvissers een grote naam heeft verworven. Hij zwemt levensecht door het water en is daardoor bij vissers op snoek erg geliefd. Hieronder omschrijven wij deze swimbait, wat hem zo goed maakt, en we laten je tevens drie video’s zien.

Kenmerken Fox Rage Replicant

De Fox Rage Replicant is een zeer makkelijk te vissen stukje kunstaas. Eigenlijk hoef je hem alleen maar in te werpen en rustig binnen te halen. Ook kan je er prima mee slepen. Hij beweegt, terwijl hij zijn flanken laat zien, rustig door het water. Zijn grote woble tail maakt daarbij breed uitslaande bewegingen waardoor er heel wat rumoer onderwater ontstaat. Om de Replicant nog echter te laten lijken heeft Fox Rage de ‘realistic’ lijn gelanceerd. Deze lijken haast als twee druppels water op een snoekje, baars, of voorn. Dit zijn ook de Replicants die het beste snoek vangen. En dat is niet zo vreemd als je weet dat zowel kleine snoek, baars als voorn favoriete prooivissen van grote snoek zijn. De Replicant is gemaakt van zacht materiaal. Hiervan is het voordeel dat snoek hem niet direct loslaat nadat hij hem heeft gegrepen. Hij voelt immers net aan als een echte prooivis. Wees niet bang dat dit betekent dat hij snel kapot gaat. Fox Rage heeft veel ervaring in duurzame softbaits en heeft deze kennis op de Replicant toegepast. Om de vis goed te haken hebben de Replicants een zogenaamd belly hook rotation system. Dit klinkt als high-tech maar hiermee wordt bedoeld dat de dreg in de buik rond kan draaien. Dat heeft als groot voordeel dat snoek zich bijna niet meer los kan draaien. Daarbij is iedere Fox Rage Replicant uitgerust met erg scherpe sterke dreggen. Hiermee haal je de grootste metersnoeken binnen.

Fox rage replicant perch

Alternatieven

De Fox Rage Replicant staat synoniem voor mooie vangsten. Toch kan het goed zijn om je swimbait eens af te wisselen. In dat geval raden we de onderstaande swimbaits van harte aan:

  • Savage Gear 4D Roach. Deze fraaie lijn van swimbaits zijn uitstekende snoekvangers. Ze leveren elk jaar mooie meterbakken op.
  • Spro BBZ 1. Een swimbait kan ook uit hard materiaal bestaan. De BBZ 1 is hier een voorbeeld van. Ze staan bekend om hun fraaie actie.
  • Savage Gear 4D Trout. Forel komt niet vaak als prooivis voor maar deze swimbaits laten zien dat je er heel veel succes mee kan hebben!
  • Savage Gear 4D Perch. Baars is een bekende prooivis. Deze swimbait speelt hier als geen ander op in. Perfecte actie en vangkracht!

Video’s van de Replicant

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.