Savage gear 4D line thru perch

Savage Gear 4D line thru perch

De Savage Gear 4D line thru perch is een extreem realistische imitatie van een van de meest geliefde  prooivissen van snoek. Hieronder bespreken we de Savage Gear 4D line thru perch in detail en geven je enkele tips om er nog meer mee te vangen.

Beschrijving Savage Gear 4D line thru perch

Als je de Savage Gear 4D line thru perch ziet dan valt je meteen al op hoe goed hij op een echte baars lijkt. Zijn voorgangers zoals de 3D trout en de 3D roach gooiden al hoge ogen. De line thru perch gaat nog een stapje verder. Hij is niet alleen gebaseerd op een scan van een echte baars, hij heeft ook echt alle kenmerken van een baars. De vorm is, de vinnen, de ogen, de kleuren…. In alles is dit de perfecte baarsimitatie. En om de Savage Gear 4D line thru perch nog beter te maken heeft Savage Gear naar eigen zeggen de volgende dimensie aangebracht. Dit betekent dat op de Savage Gear 4D line thru perch een schubbenpatroon is aangebracht dat gelijk is aan dat van een echte baars. Daarnaast is er een lichte geur aangebracht die deze swimbait helemaal onweerstaanbaar voor roofvis moet maken.

Vissen met de Savage Gear 4D line thru perch

Het vissen met de line thru perch is eerlijk gezegd bijzonder makkelijk. Je werpt hem in en haalt hem binnen. Doordat deze swimbait uit drie delen bestaat zorgt hij zelf voor de actie. En deze actie mag er meer dan zijn. Hij beweegt uitermate soepel als een echte baars door het water. Dit is overigens niet alleen een voordeel bij het werpen vissen. Je kan de Savage Gear 4D line thru perch ook prima gebruiken om mee te slepen. Sommige vissers proberen de Savage Gear 4D line thru perch nog extra actie mee te geven door even in te houden of wat korte rukjes te geven. Op zich is dit geen must omdat de Savage Gear 4D line thru perch gewoon een erg goede actie heeft. Maar op sommige dagen als de roofvissen minder snel bijten kan dit net de doorslag geven.

Savage Gear 4D line thru perch materiaal

De Savage Gear 4D line thru perch is gemaakt van hoogwaardig softbait materiaal. Daardoor kan je er zonder enig probleem flinke aantallen roofvis mee vangen. Kenmerkend voor de Savage Gear 4D line thru perch is verder het bekende line thru systeem. Dit betekent dat er een soepele onderlijn aan de line thru perch zit met daar aan een dreg. Deze dreg is zo gemaakt dat hij bij een aanbeet uit de swimbait schiet. Daardoor blijft hij goed in de snoekbek zitten terwijl de line thru perch buiten de bek van de snoek op de onderlijn schuift. Zo worden losschieters eerder voorkomen en blijft de line thru perch langer goed. Wat betreft het materiaal om de Savage Gear 4D line thru perch in te zetten adviseren wij een spinhengel of een baitcaster. Zorg in ieder geval dat je hengel het werpgewicht heeft om met de Savage Gear 4D line thru perch te vissen. Zo haal je het maximale uit deze goede swimbait.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.