•  
  9.4 klantbeoordeling
 •  
  Gratis bezorgd boven €50,- in NL (BE €60,-)
 •  
  Snelle verzending
 •  
  Track & Trace
 •  
  De beste producten
 •  
  Kennis van zaken

Savage Gear soft 4play

Savage Gear soft 4play staat voor een lijn van zeer succesvolle shads om mee te vissen op snoek, snoekbaars, baars en andere roofvis. De Savage Gear soft 4play shads hebben diverse prijzen gewonnen, waaronder de Europese prijs voor beste softbait. Maar wat maakt de Savage Gear soft 4play zo bijzonder en welke soorten zijn er van? Wij zetten de belangrijkste weetjes op een rij.

Savage Gear soft 4play shads

De shads uit de Savage Gear soft 4play lijn onderscheiden zich op een aantal fronten. Ten eerste zijn ze driedelig wat voor een kunstaas shad erg bijzonder is. Daardoor krijgen ze een erg soepele en realistische actie onderwater. Ten tweede hebben ze een opening in hun body zitten waardoor het erg gemakkelijk is om de haak te bevestigen. Zeker als je van de bijhorende weedless hook gebruik maakt, die speciaal is bedoeld om in de Savage Gear soft 4play te verstoppen zodat je er mee in begroeid water kan vissen, is dit een groot voordeel. Ten derde heeft de Savage Gear soft 4play en zo realistisch mogelijke vorm. Bij het ontwerp is een prooivisje als uitgangspunt genomen en dat zie je goed terug. De Savage Gear soft 4play is te verkrijgen in diverse maten. De 9.5 cm (snoekbaars, baars) en de 13 cm (snoek, snoekbaars) maten zijn het meest geliefd. En heb je geen zin om zelf je haak te bevestigen dan is er ook nog de Savage Gear soft 4play ready to fish shad. Deze is reeds voorzien van een buikdregje en kan meteen worden gebruikt.

Savage Gear soft 4play vistechniek

Je kan met de Savage Gear soft 4play op diverse manieren vissen. Dit begint al met de keuze voor de haak. De Savage Gear soft 4play is prima met een standaard jighead te gebruiken. De haak steekt dan uit de rug van de shad en is klaar voor het gebruik. Maar je kan, voor het vissen in water met veel planten, ook van een weedless hook gebruik maken. Deze zijn speciaal door Savage Gear ontworpen zodat ze perfect bij de soft 4play passen. Als je liever met een buikdregje vist, dit kan de inhakingskansen vergroten, dan is er nog de Savage Gear offset treble hook. Ook deze is speciaal voor de Savage Gear soft 4play ontworpen zodat je met een uitgebalanceerde combinatie vist. Wat je ook kiest, de Savage Gear soft 4play laat zich werpend, slepend, verticaal, en met de dropshot gebruiken. Vis hem geleidelijk binnen maar wissel dit zeker ook af met korte rukjes en kort inhouden. Dan komt deze fraaie softbait het beste tot zijn recht.

Accessoires Savage Gear soft 4play

We hebben het hierboven al kort over wat accessoires voor de Savage Gear soft 4play gehad maar het kan geen kwaad de belangrijkste accessoires nog even te noemen. Deze zijn speciaal voor de Savage Gear soft 4play ontworpen waardoor perfecte combinaties ontstaat. Zo is de Weedless hook absoluut de aandacht waard. Hiermee bevestig je een enkele haak nauwkeurig in de Savage Gear soft 4play shad terwijl je je inhakingskansen gewoon behoudt. De Weedless hook wordt met enkele loodjes geleverd die je om de steel van de haak kan bevestigen. Daarmee kan je de Savage Gear soft 4play langzamer of sneller laten zinken en pas je zijn actie  duszelf aan. Naast de Weedless hook is de Savage Gear offset treble hook een aanrader. Hiermee bevestig je zelf een buikdregje aan de shad. En dat op precies de juiste plek want ook de offset treble hook is speciaal voor de Savage Gear soft 4play lijn ontworpen. Tot slot vermelden we nog de Hold-It soft lure superglue. Met een druppeltje van deze lijm op de steel van je jighead zet je de Savage Gear soft 4play muurvast. Zeker bij verre worpen of bij felle aanbeten is dit erg prettig.

Hier kan je ons vinden

DeRoofvisser.com
Veencompagnie 12
3907 GA Veenendaal

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

Niets willen missen?

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.