Jackson

jackson lures

Jackson is een Duits hengelsport merk. Ze leveren hengelsportartikelen voor het vissen op roofvis. Vooral hun softbaits en hengels zijn bekend. Hieronder vertellen we je graag meer over dit merk en haar producten.

Moderne hengelsport artikelen

Roofvissen is helemaal in. En dit is precies waar het merk Jackson op inspeelt. Hun doel is om hoogwaardige, moderne producten te maken waarmee de visser op roofvis voor de dag kan komen. Zoals we van meer Duitse merken kennen zijn alle producten van de hoogste kwaliteit. Ze zijn door en door in Duitse wateren getest en voldoen aan de wensen van de meest veeleisende sportvisser. Daarnaast zien alle producten er fraai uit. Zeker als je bijvoorbeeld naar streetfishing kijkt dan blijkt dat vissers het ook belangrijk vinden om met hun spullen goed voor de dag te kunnen komen. De producten van Jackson voldoen hier prima aan. Het aanbod bestaat onder andere uit shads, hengels, en diverse soorten kleinmateriaal. De hengels zijn fraai vormgegeven en zien er strak uit. De shads worden geleverd in aantrekkelijke en goed vangende kleuren.

Jackson shads

Wij hebben in ons land gemerkt dat de shads van Jackson bij veel vissers in de smaak vallen. Wat dat betreft heeft het merk een naam hoog te houden. Een bekende shad is Jackson The Shad. Deze stevige shad heeft voor heel wat mooie vangsten gezorgd. Helaas is hij niet meer leverbaar. Gelukkig zijn er wel een aantal hele mooie modellen voor teruggekomen. Hierbij noemen we graag de Zanderbait van Jackson. Deze slanke shad is een echte topper voor snoekbaars en grote baars. Zowel in Nederland als Duitsland heeft hij veel fans. Daarnaast is er de Active Shad. Dit subtiele shadje wordt ook voor snoekbaars en baars gebruikt. Hij heeft een felle opvallende beweging en wordt in mooie kleuren geleverd. Naast deze shads levert Jackson hele grote shads voor het vissen op snoek. Zo is er de Big Fish en Jackson the Trout. Wij zijn zelf iets minder van deze grote modellen gecharmeerd en raden in alle eerlijkheid dan liever de Fox Rage Pro Shad of de Pig Shad aan.

jackson hengelsport kunstaas

Jackson hengels

Jackson maakt gebruik van een aantal hele goede hengelbouwers. Zij maken volgens de laatste inzichten strakke roofvis hengels die er ook nog eens goed uitzien. Voor alle hengels wordt daarbij van een zeer moderne carbon blank gebruik gemaakt. Deze geeft je de juiste actie en heeft voldoende body om grote vissen af te drillen. Afhankelijk van het model gebruikt Jackson materialen zoals Fuji reelhouders, Fuji ogen, ogen voor extra verre worpen, ergonomische grepen, een haakhouder, en een verbinding tussen de delen die de actie van de hengel optimaal behoudt. Het aanbod van hengels bestaat in het bijzonder uit spinhengels, jerkbait hengels, snoekbaars hengels, allround roofvis hengels, en ultra light hengels. Ofschoon wij niet alle modellen in ons assortiment vishengels hebben zijn wij wel zeer over de kwaliteit van Jackson te spreken. Het zijn niet de goedkoopste hengels maar als je voor kwaliteit gaat dan zit je bij dit merk meer dan goed.

Video’s

Bekijk hieronder enkele video’s van Jackson shads. Zoals we al aangaven is Jackson The Shad niet meer leverbaar. De Jackson Zanderbait is, met name voor snoekbaars en baars, een waardige opvolger.

Een greep uit ons mooie assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.