Jackson the Shad

Jackson the Shad

Jackson The Shad is de shad waarmee wij bij de Roofvisser al heel lang en graag vissen. Eigenlijk gaan wij nooit op pad zonder Jackson The Shad. Al was het maar vanwege de naam. Een merk dat zich “The Shad” durft te noemen. Hoe mooi kun je het hebben! Maar niet alleen de naam is mooi. Met Jackson the Shad vangen wij hele mooie en grote snoek. Op zijn tijd snoekbaars en af en toe ook zeker baars. Bovenal is deze shad één van onze favorieten omdat wij er ontzettend lekker snoek mee vangen. Hij is heel robuust en geeft daarom ook nog eens heel veel werpplezier.

Wat is Jackson the Shad?

The Shad van het Duitse merk Jackson is een opvallende verschijning. Deze shad is zo ontwikkeld dat hij wat betreft vorm, kleur en actie in de buurt komt van een echte vis. De shad is er in divers maten als 7,5 centimeter, 10 centimeter, 12,5 centimeter, maar bijvoorbeeld ook 17,5 centimeter. Hierdoor is Jackson the Shad geschikt om in allerlei wateren te vissen. Naar gelang de gebruikte loodkop, kun je verder werpen of preciezer vissen. Door de verschillende formaten is Jackson the Shad, geschikt voor het poldervissen op kleinere snoek. Maar ook het vissen op grote snoek in grote meren is een zekerheidje met The Shad!

Jackson The Shad, oerdegelijke Duitse kwaliteit!

The shad heeft aan de onderkant van zijn staart drie subtiele openingen die voor een mooie extra actie zorgen. Dit werkt echt fantastisch. In het water laat The Shad al schuddend zijn flanken zien terwijl de staart opvallende rotaties maakt. Op onze website vind je bij de productpagina’s ook mooie filmpjes. In deze filmpje kun je mooi zien hoe mooi de beweging van deze shad is. Roofvissen springen dan ook met plezier op deze topkwaliteit shad.

Wat kun je er allemaal mee?

The Shad is een echte allrounder. Je kan met hem werpen, verticalen, en zelfs slepen. Zoek je een echt onderscheidende shad? Dan is Jackson The Shad een aanrader. Je kan er uiteraard vanaf de kant mee werpen en hem dan met sprongetjes over de bodem binnenvissen. Dit werkt vaak prima voor snoekbaars. Je kan ook met Jackson the Shad gaan verticalen. Daarbij laat je hem 40-50 cm boven de bodem op en neer gaan. Hierbij komt de shad met enige regelmaat op de bodem. Slepen is ook zeker een optie. Bovenal met de grote variant.  Met bijvoorbeeld the shad van 17,5 centimeter kun ook prima op grote waters vissen. Dan kan je de shad achter een bootje slepen. Zo wordt met name snoek gevangen.

Vissen met onderlijn

We vissen Jackson the shad  wel altijd met een onderlijn. Afhankelijk van wat je doel is. Kun je kiezen voor een Fluorocarbon onderlijn of een stalen onderlijn. Wil je echt alleen op snoek vissen is de stalen onderlijn prima. Wil je echter ook op snoekbaars vissen met de shad dan is een fluorocarbonlijn aan te raden. Een snoekbaars is daarin toch behoorlijk kieskeurig.

Een gegeven!

Jackson the Shad is voor ons een gegeven. Probeer het ook en je zult zien dat je The Shad altijd bij je zult hebben! Wij in ieder geval wel, en waarom zie je in de onderstaande video.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.