Jackson the Shad

jackson the shad

Jackson The Shad is de shad waarmee wij bij de Roofvisser al heel lang en graag mee hebben gevist. Momenteel is deze shad niet meer leverbaar en zijn er goede alternatieven zoals de Fox Rage Pro Shad, de Wob Shad van Spro, en de Relax Kopyto shad. Toch hebben we veel plezier aan Jackson the Shad beleefd. Vandaar dat we je er hieronder graag nog wat over vertellen.

Wat is Jackson the Shad?

The Shad van het Duitse merk Jackson is een opvallende verschijning. Deze shad is zo ontwikkeld dat hij wat betreft vorm, kleur en actie in de buurt komt van een echte vis. De shad is er in divers maten als 7,5 centimeter, 10 centimeter, 12,5 centimeter, maar bijvoorbeeld ook 17,5 centimeter. Hierdoor is Jackson the Shad geschikt om in allerlei wateren te vissen. Naar gelang de gebruikte loodkop, kun je verder werpen of preciezer vissen. Door de verschillende formaten kan je met deze shad prima poldervissen op kleinere snoek. Maar ook het vissen op grote snoek in grote meren is een zekerheidje met The Shad!

Jackson The Shad, oerdegelijke Duitse kwaliteit!

The shad heeft aan de onderkant van zijn staart drie subtiele openingen die voor een mooie extra actie zorgen. Dit werkt echt fantastisch. In het water laat The Shad al schuddend zijn flanken zien terwijl de staart opvallende rotaties maakt. Op onze website vind je bij de productpagina’s ook mooie filmpjes. In deze filmpje kun je mooi zien hoe mooi de beweging van deze shad is. Roofvissen springen dan ook met plezier op deze topkwaliteit shad.

Wat kun je er allemaal mee?

The Shad is een echte allrounder. Je kan met hem werpen, verticalen, en zelfs slepen. Zoek je een echt onderscheidende shad? Dan is Jackson The Shad een aanrader. Je kan er uiteraard vanaf de kant mee werpen en hem dan met sprongetjes over de bodem binnenvissen. Dit werkt vaak prima voor snoekbaars. Je kan ook met hem gaan verticalen. Daarbij laat je hem 40-50 cm boven de bodem op en neer gaan. Hierbij komt de shad met enige regelmaat op de bodem. Slepen is ook zeker een optie. Bovenal met de grote variant.  Met bijvoorbeeld the shad van 17,5 centimeter kun ook prima op grote waters vissen. Dan kan je de shad achter een bootje slepen. Zo wordt met name snoek gevangen.

Vissen met onderlijn

We vissen Jackson the shad  wel altijd met een onderlijn. Afhankelijk van wat je doel is. Kun je kiezen voor een Fluorocarbon onderlijn of een stalen onderlijn. Wil je echt alleen op snoek vissen is de stalen onderlijn prima. Wil je echter ook op snoekbaars vissen met de shad dan is een fluorocarbonlijn aan te raden. Een snoekbaars is daarin toch behoorlijk kieskeurig.

Video

Jackson the Shad is een echte snoek vanger. Bekijk onder onderstaande video maar eens!

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.