•  
  9.4 klantbeoordeling
 •  
  Gratis bezorgd boven €50,- in NL (BE €60,-)
 •  
  Snelle verzending
 •  
  Track & Trace
 •  
  De beste producten
 •  
  Kennis van zaken

Visgids

Wil je veel vis vangen op onbekend water? Of ben je op zoek naar een ervaren visser die je alles leert? Dan is een visgids wat voor jou. Hieronder geven we je meer informatie over het vissen met een visgids. Tevens geven we je korting op een visgids van onze partner Guide for Fishing.

Waarom een visgids?

Er zijn verschillende redenen om van een visgids gebruik te maken. Ten eerste is het erg prettig als je met iemand vist die het viswater op zijn duimpje kent en weet waar de vissen zitten. Een visgids weet wat de beste stekken zijn en welke vissen waar zitten. Zeker op groot water is dit erg handig. Ten tweede weet een visgids met welk materiaal je het beste kan vissen. Hij weet welk aas het beste vangt en wat voor hengel, molen, lijn en onderlijn je het beste kan gebruiken. Zo vis je met het juiste aas en materiaal wat je kansen op een mooie visvangst vergroot.  Ten derde hebben de meeste visgidsen een boot tot hun beschikking. Met de boot kom je op de beste stekken en vis je bovendien veel water af (slepend vissen). Wanneer je zelf geen boot hebt is een visgids die er wel een heeft een aanrader. Ten vierde bespaart een goede visgids je enorm veel tijd. Het is natuurlijk zo dat je hem (of haar) betaalt, maar als je zelf weinig tijd hebt of je wil gewoon een keer zonder gedoe veel vangen dan is een visgids het zeker waard. Als vijfde noemen we vergunningen en de mogelijkheid om bij het viswater te verblijven. Met name voor viswater in het buitenland is het erg handig als iemand je hierbij helpt. Een visgids kent alle lokale regels en de plekken waar je kan logeren.

Visgids voor binnen- en buitenland

Bij een visgids denken veel vissers aan exotische plekken zoals de Antillen, Costa Rica, en Afrika. Dit zijn zeker plekken waar je een visgids nodig hebt en waar je dankzij een visgids hele mooie vissen kan vangen. Maar ook dichterbij worden visgidsen steeds vaker gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het vissen op zeeforel in Denemarken, het vissen op snoek in Zweden en Ierland, en het vangen van meerval in Spanje. Eigenlijk kan je een visgids voor elk water wel gebruiken. Vandaar dat er steeds meer visgidsen in Nederland en Belgie komen. Zo zijn er gidsen die je helpen bij het vangen van roofvis op het Sneekermeer, in Amsterdam, in de Biesbosch, en in de Ardennen. De meeste gidsen hebben hierbij een boot tot hun beschikking maar er zijn ook visgidsen die vanaf de kant vissers begeleiden. Al met al zijn er voor elke regio wel visgidsen actief. Ze zetten zich graag in om hun lokale kennis van het water en de roofvissen met je te delen. Naast een leuke dag met hopelijk veel vangsten leer je er vaak ook nog van.

Exclusieve korting op een visgids

Het zoeken en het kiezen van en visgids is lang niet altijd gemakkelijk. Waar kan je een visgids vinden en is degene die je hebt gevonden ook goed? Gelukkig heeft onze partner Guide for Fishing hier een oplossing voor. Deze website biedt een flink overzicht van visgidsen aan waar je uit kan kiezen. Het gaat om visgidsen uit verschillende landen. Guide for Fishing selecteert de visgidsen zelf zodat alleen de beste overblijven. Zo kan je zelf een keuze maken. Wij mogen jou een exclusieve korting  op een visgids naar keuze aanbieden van 10 euro. Deze korting krijg je wanneer je bij Guide for Fishing een visgids boekt. Je kan dan bij het doen van een boeking de volgende code invoeren: DEROOFVISSER. Deze code is tot en met eind juni 2019 geldig en zorgt er voor dat je de korting krijgt.

Hier kan je ons vinden

DeRoofvisser.com
Veencompagnie 12
3907 GA Veenendaal

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

Niets willen missen?

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.