Vissen met de Spro Iris Flash Jerk

Feike vist graag met goed kunstaas. In deze video neemt hij de Spro Iris Flash Jerk onder de loep. Deze relatief nieuwe jerkbait voor snoek is speciaal gemaakt voor het vissen in wat ondiepere wateren.

Vissen met de Iris Flash Jerk

Het is de eerste keer dat Feike met de Flash Jerk gaat vissen. Hij vindt hem er goed uit zien. Hij is van gehard material gemaakt, wat lichter dan de bekende Spro Rapper, en is uitgerust met twee scherpe Gamakatsu dreggen. Feike loopt een aantal goede plekken af. Bij bruggetjes, steigers en waterplanten zit vaak snoek. Hier is het altijd goed om je jerkbait te proberen. De Spro Iris Flash Jerk geef je daarbij actie mee door hem met kleine rukjes binnen te vissen. Hij schiet dan van links naar rechts door het water. De ratelende kogeltjes zorgen dat de jerkbait extra opvalt.

Wat vangt Feike?

Al vrij snel bijt een snoek. Hij grijpt echter mis en wordt niet gevangen. Even later volgt een tweede aanbeet. Ook deze snoek ziet de Iris Flash Jerk wel zitten maar wordt helaas gelost. Wat verder ziet Feike een snoekje jagen. Vanaf een bruggetje volgt al snel een andere aanbeet. De snoeken grijpen de jerkbait van Spro erg graag maar laten zich vandaag lastig landen. Even later is het weer een keer raak. De snoek is goed in het heldere water te zien. Bij het landen weet hij zich alsnog los te wurmen. Feike baalt er behoorlijk van maar realiseert zich ook dat de Iris Flash Jerk in ieder geval erg veel snoek aantrekt. Maar de aanhouder wint! Dus wordt er nog even doorgevist. Een mooie aanbeet volgt en Feike vangt deze snoek. De snoek wordt bekeken en gaat weer lekker terug het water in.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.