Snoekbaars vissen stad

Snoekbaars is een vis die je prima in de stad kan vangen. Feike gaat op een warme dag in de stad op zoek naar deze mooie roofvis. Hij vangt een paar mooie vissen.

Hoe snoekbaars vissen in de stad?

Snoekbaars vissen kan in stedeljike gebieden op een aantal manieren. Je kan met doodaas kijken of je wat kan vangen. De meeste vissers gebruiken echter kunstaas om snoekbaars te vangen. Shads zijn een van de meest geschikte soorten kunstaas voor het vissen op snoekbaars. Gebruik ze met een niet te lange werphengel met een wat stuggere actie, een molen of een reel, en een gevlochten lijn van 10/00 of 12/00. Als er snoek zit is een stalen onderlijntje ook aan te raden. Zit er bijna geen snoek dan kan een fluorocarbon onderlijn ook volstaan. Probeer als je gaat vissen op snoekbaars in de stad de typische snoekbaars stekken te vinden. Denk aan bruggen, dukdalven, meerpalen, onregelmatigheden in de oever en langs boten. Daar zit meestal wel snoekbaars.

Feike vangt mooie snoekbaarzen

Het vissen op snoekbaars in de stad blijkt erg succesvol te zijn. Feike vangt drie mooie snoekbaarzen en ook nog eens een baars. Hij krijgt er ook nog een dikke snoek aan maar deze bijt door de fluorocarbon onderlijn heen. Dit is niet iets wat hij wilde maar zo heel af en toe kan het gebeuren. Al met al kan er terug worden gekeken op fijne dag vissen met heel wat actie. Als kunstaas gebruikte hij een kleine shad van een centimeter of 7 met een groenige kleur. Zeker in de zomer kan je ook met kleine shads prima vissen op snoekbaars. Heel erg groot hoeven je shads dan niet te zijn. Zelf vissen wij in de zomer graag met de shads van Fox Rage. Denk hierbij aan de Fox Rage Zander Pro en de Fox Rage Slick shad. Maar ook de kant en klare Zanderbait van Jackson is een aanrader voor snoekbaars.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.