Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis bezorgd boven €50,- in NL & BE
Voor en door enthousiaste roofvissers

Crazy Fish

Crazy fish kunstaas

Crazy Fish is een modern merk uit Oekraine dat gespecialiseerd is in roofvis producten. In korte tijd heeft het merk Europa veroverd, met name door haar lepels, softbaits en hengels. Hieronder omschrijven we de belangrijkste producten van Crazy Fish.

Crazy Fish lepels

Lepels zijn een soort kunstaas waar je in alle omstandigheden goed mee kan vangen. Crazy Fish heeft een hele mooie lijn van lepels die wij graag aanbieden. De lepels zijn zowel geschikt voor het vissen op baars, forel, snoek, snoekbaars, roofblei en zelfs zeebaars. Voor forel en baars zijn kleine lepels zoals de Lema en de Cory erg geschikt. Ze hebben een enkele haak, wat het onthaken een stuk makkelijk maakt, en zijn te verkrijgen in zowel natuurlijk als prachtige felle kleuren. Voor forel een baars kan je ook de Sense lepel gebruiken, en dan met name die van 3 gram. Ook deze lepel wordt in hele mooie kleuren geleverd en blinkert al schitterend door het water om zo aanbeten uit te lokken. Wil je met lepels vissen op grote baars, snoek en zeebaars? Dan zijn de Crazy Fish Sense lepels van 6 gram een aanrader.

crazy fish kunstaas assortiment

Softbaits

Het aantal softbaits van Crazy Fish is groot. Ze hebben zowel shads, wormen, kreeftjes, insecten, slugs als twisters. Bekende shads zijn de nano minnow, de slider, de tough, de scalp minnow, en de dainty. Een goed vangen worm van Crazy Fish is de vibro worm. Als kreeftjes en insecten zijn er de nimble, de crayfish, de allure (kreeftjes) en de kasaro (insecten). Als slug kan je van Crazy Fish de active slug,  de cruel leech, de magic stick en de polaris krijgen en als twister hebben ze de powertail en de angry spin. Alle softbaits zijn van superzacht materiaal gemaakt en zijn met name bekend bij streetfishers. Zeker als je gaat vissen met moderne technieken zoals de Texas Rig en de Carolina Rig dan kan je de softaits erg goed gebruiken. Ze zijn in zeer veel kleuren te gebruiken waarbij de natuurlijke kleuren het erg goed doen in helder water en de felle kleuren goed presteren in troebeler water.

Hengels van Crazy Fish

Crazy Fish is een merk dat vooral bij streetfishers erg bekend is geworden. Hierbij worden de hengels graag gebruikt. Deze zien er modern uit, zijn licht en hebben vooral een zeer strakke actie die nodg is om met moderne technieken te vissen. Twee hengels die een grote naam hebben verkregen zijn de Aspen Stake en de Perfect Jig. De Aspen stake is een instapmodel van hoge kwaliteit. De Perfect Jig is een hengel uit het hogere segment. Vooral fanatieke vissers en vissers die wedstrijden vissen gebruiken graag de Perfect Jig.

Video’s

Hieronder zie je enkele video’s van de Crazy Fish producten:

Een greep uit ons fraaie assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 7010

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.