Zeevis stekken Zeeland

zeevis stekken zeeland

Zeeland is een provincie met prachtige plekken om vanaf de kust te vissen. Of je nu vist op zeebaars, platvis, geep of gul. Met zeepieren, zagers of met zeevis kunstaas. De sportvisser kan zijn hengel op tal van plaatsen met succes ingooien. Hieronder volgt een bondig overzicht van de beste stekken om te zeevissen in Zeeland.

Domburg

Bij Domburg kan je uitstekend vanaf het strand vissen. Tot de vangsten behoren bot, schol, tong, wijting en gul. In de zomer zit, net als bij andere plaatsen langs de Zeeuwse kust, ook geep. Omdat Domburg een favoriete vakantiebestemming is, kan het er met name in de zomermaanden wel druk zijn.

Vlissingen

Het stadje Vlissingen kent verschillende goede plekken om te zeevissen. Zo zijn er het Nollestrand en de strandjes bij de boulevard. Je vangt er zeebaars, gul, platvis en in de zomermaanden makreel.

Westkapelle

Bij Westkapelle is het strand in de buurt van de  Westkapelseweg, en de Joossesweg in het bijzonder, een goede plek om je hengel uit te gooien. Je vist er vanaf het strand en vangt er gul, platvis, wijting en zeebaars.

Neeltje Jans

Bij het werkeiland Neeltje Jans kan je uitstekend zeevissen, vooral vanaf de strekdammen. Omdat het eiland omgeven is door wat dieper water vis je vanaf de kust snel op een behoorlijke diepte. Neeltje Jans staat bekend om de zeebaars en geep in de zomer maar het hele jaar kan je er vissoorten zoals gul en wijting vangen.

Renesse

Renesse is een bekende plaats voor veel zeevissers. Vanaf het dorpje Scharendijke tot en met Wetenschouwen bevindt zich strand waar de zeevisser met plezier in de Noordzee kan vissen. Tot de vangsten behoren gul, wijting en platvis. In de zomer komen daar vaak nog makreel, geep en paling bij.

Oosterschelde

Vanaf de kant kan je in de Oosterschelde vissen. Je maakt er in de zomer vooral kans op zeebaars en geep. Over het algemeen maken de meeste zeevisser op de Oosterschelde gebruik van boten. Zo kom je in dieper water te vissen en maak je kans op wat grotere vis en ook soorten zoals gul, wijting en platvis.

Brouwersdam

Op de Brouwersdam kan je vanaf de kant prima in de Noordzee zeevissen maar ook in het Grevelingemeer. Je kan er zeebaars, platvis, wijting en geep vangen. Op de sluis kan je goed haring vangen, en dan met name in de maand april.

Zeevis kunstaas:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 7010

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.