Op werkdagen voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis bezorgd boven €50,- in NL & BE
Voor en door enthousiaste roofvissers

Snoekvissen Gouda

Je kan goed snoekvissen in Gouda en omgeving. Thom en Ruben nemen je mee tijdens een sessie in de polder. In de video vertellen ze je waar en hoe ze er snoekvissen.

Stekken snoekvissen Gouda

In de polder zijn diverse stekken waar je goed kan snoekvissen in Gouda. Dit zijn vooral de stekken waar veel aasvis zit of waar de poldersnoek zich goed kan verschuilen. Duikers, bruggetjes, onderbrekeningen in de oever, plantenresten of uitsteeksels in het water zijn hier goede voorbeelden van. Om de snoek te vangen gebruikt Ruben bij voorkeur shads en jerkbaits. Met shads kan je grotere stukken water afvissen. Het voordeel van jerkbaits is dat ze wat langer op een stek hun actie vertonen. Ze blijven, zoals Ruben het in de video zegt, wat langer in de ‘zone’ hangen. Dit is en blijft een kwestie van proberen. Soms gaat de snoek vooral voor shads, soms meer voor jerkbaits.

Kleur kunstaas en materiaal

Wat betreft de kleuren van het kunstaas doen natuurlijke kleuren het vaak goed bij het snoekvissen. Als het water erg troebel is dan doen felle kleuren het ook goed. Je hebt voor het snoekvissen in Gouda geen hele lange hengel nodig. Een korte jerkbaithengel van 2 tot maximaal 2.25 meter is voldoende. Zet hier een gevlochten lijn van 0.20 mm op en je bent klaar om te vissen. En werkt dit ook echt? Zonder meer want ook nu blijkt het snoekvissen in Gouda weer succesvol te zijn. Er worden een paar mooie snoeken gevangen!

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
085 – 079 70 11

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.