Grote snoekbaars en baars vangen op de rivier

In deze video gaan Evert Oostdam en Frank van Vliet de rivier op om te vissen op zowel snoekbaars als baars. Tijdens deze sessie worden meerdere grote vissen gevangen terwijl de technieken en materialen worden toegelicht. Ook houden Evert en Frank een wedstrijd. Niet op gewicht , maar op aantallen. Iedere vis telt dus!

Technieken en materiaal voor het (snoek)baarzen

Evert vist op baars en snoekbaars onder andere met een kikker in de kleur oranje en zwart. De reden hiervan is dat deze kleuren lijken op een rivierkreeft, waar de snoekbaars gek op is. De pootjes van de kikker lijken op de scharen van de rivierkreeft. Volgens Evert werkt dit prima om snoekbaars te vangen op de grote rivieren.  Aangezien het een wedstrijd is, vist Evert met drie hengels, een crankhengel, een shadhengel en een dropshothengel.

De baarzen en snoekbaarzen in deze video worden gevangen met verschillende soorten kunstaas. Er wordt gevangen op onder andere shads, plugjes en kikkers op verschillende methodes. Er wordt bijvoorbeeld een mooie baars gevangen met de dropshot techniek door Evert. Ook heeft Evert een enorme baars van 49cm gevangen met een kleine crankjerk.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.