Meerval kunstaas kopen

meerval kunstaas kopen

Wil je met kunstaas op meerval vissen? Dan kan je het beste voor niet al te klein kunstaas kiezen. Zorg daarnaast dat je kunstaas kiest waarmee je op of tegen de bodem kan vissen. Meerval is namelijk een echte bodemvis. Voor het vissen op meerval bevelen wij daarom de volgende soorten kunstaas aan.

    • Kunstaas pluggen. Kunstaas pluggen voor meerval zijn onder andere de Salmo Hornet van 9 centimeter, de Savage Gear Fat Vibes, en de Spro Screamin Devil Triple. De Salmo hornet van 9 centimeter is mede voor meerval ontwikkeld en loopt extra diep. De Savage Gear Fat Vibes is een bijzonder effectieve plug die je ook verticaal kan inzetten. De meerdelige Screamin Devil Triple is een plug die zich prima over de bodem laat binnenvissen. Ook deze plug is daarom erg geschikt om mee te vissen op meerval.
    • Kunstaas shads. Met wat grotere shads kan je goed meerval vissen. Denk hierbij aan shads vanaf een centimeter of 12. Zorg dat je ze met de juiste jighead dicht bij of over de bodem vist. Dan maak je het meeste kans op een mooie meerval.

Heb je vragen over het kopen van het hierboven genoemde kunstaas? Of heb je andere vragen over kunstaas dat je wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.