Roofblei kunstaas kopen

roofblei kunstaas kopen

Roofblei vang je met niet al te groot, en vooral slank kunstaas. Belangrijk bij je keuze voor roofblei kunstaas is ook dat je het snel binnen kan halen. Van roofblei is namelijk bekend dat ze vooral op vluchtende visjes jagen. Maar welk kunstaas kan je dan het beste gebruiken? Volgens onze roofblei specialisten zorgt onderstaand kunstaas keer op keer voor mooie roofblei vangsten.

    • Kunstaas pluggen. Pluggen waar je goed roofblei mee kan vangen zijn de Salmo Hornet (ongeveer 5 centimeter, ook de ratelende versies), de Salmo Sparky Shad, de Savage Gear Fat Vibes, en pluggen uit de reeks van de Spro Ikiru Crank.
    • Kunstaas spinners. Als je aan spinners denkt die roofblei vangen dan hebben wij een duidelijke tip. Probeer de Spro ASP spinner! Deze is speciaal voor roofblei ontworpen. Naast de ASP spinner zijn de SpinMad tailspinners en de Mepps Aglia spinner een goede keuze (ga voor een gemiddelde grootte). Deze laten zich net als de ASP spinner verwerpen.
    • Kunstaas lepels. Kunstaas lepels lijken wel een vergeten soort kunstaas. Maar ze presteren juist bijzonder goed in het stromende water waar je de roofblei vindt. Kies een slanke lepel van een centimeter of 5 tot 8. Dat werkt het beste voor roofblei.

Heb je vragen over het kopen van het hierboven genoemde kunstaas? Of heb je andere vragen over kunstaas dat je wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.