Kunstaas ondiep water kopen

kunstaas ondiep water kopen

Wil je kunstaas kopen voor het vissen in stadsvijvers, riviertjes of polderwater? Dan is de kans groot dat de diepte van je viswater hooguit anderhalve meter is. In dit soort ondiepe wateren verhoog je je vangstkansen aanzienlijk door het juiste kunstaas te kopen. Dit kunnen zowel kunstaas pluggen, spinners, als jerkbaits zijn.

  • Kunstaas pluggen. Voor niet al te diep water raden wij onder andere de volgende modellen aan: De Salmo Perch, de Spro Fat Iris, de Spro Iris Underdog, de Rapala BX Brat, de Rapala Jointed, de Salmo Sparky Shad, de Salmo Minnow, diverse pluggen uit de Spro Ikiru Crank reeks, en de Salmo Tiny. De diepte van de plug kan je mede beïnvloeden door de hoogte van je hengeltop. Houd deze hoger om de plug wat ondieper te laten lopen.
  • Kunstaas spinners. De meeste spinners kan je uitstekend in ondiep water gebruiken. De Mepps lusox, de Ondex spinner, en de Mepps Tandem spinners hebben daarbij een erg goede naam. Maar ook een spinnerbait is goed in te zetten. Door het draaiende spinnerblad komen spinners vanzelf wat richting de oppervlakte. Daardoor kan je ze lekker ondiep binnenvissen. Dat ze tegenwoordig wat minder worden gebruikt is een groot voordeel. Ze werken daardoor nogal eens dressuur doorbrekend.
  • Kunstaas jerkbaits. Met de meeste jerkbaits kan je prima in ondiep water vissen. Dat het hier dan om drijvende jerkbaits moet aan is een misverstand. Zinkende jerkbaits zijn makkelijker binnen te vissen en zolang je bepaalt zelf hoe diep je ze binnenvist. Jerkbaits met een goede naam in ondiep water zijn de Spro Rapper, de Spro Iris Flash Jerk, en de Salmo Slider. Ook de Strike Pro Buster Jerk kan je er goed voor gebruiken.

Goed kunstaas voor ondiep water:

Heb je vragen over het kopen van kunstaas voor ondiep water? Of heb je andere vragen over kunstaas? Neem dan gerust contact met ons op. wij helpen je graag verder.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.