Baars kunstaas kopen

baars kunstaas kopen

Baars vang je het beste met kunstaas dat fel door het water trilt of blinkt. Daar maakt deze gestreepte rover graag jacht op. Dit betekent dat je het beste voor kunstaas pluggen, spinners, jerkbaits, of softbaits kan kiezen. Belangrijk is wel dat het kunstaas niet te groot is. Daarom bevelen wij de onderstaande soorten baars kunstaas aan.

    • Kunstaas pluggen. Uitstekende plugjes voor het vissen op baars zijn kunstaas plugjes van een centimeter of 4 a 5. Bij voorkeur gaan deze met felle bewegingen door het water. Wij hebben zelf goede ervaringen met de Salmo Hornet van 4 en 5 centimeter (ook de variant met kogeltjes), de kleine plugjes uit de reeks van de Spro Ikiru Crank, de Salmo Sparky Shad, en de kleinste uitvoering van de Savage Gear Fat Vibes.
    • Kunstaas spinners. Spinners zijn een erg goed kunstaas voor baars. Spinners waar je goed mee kan baarsvissen zijn onder andere de Mepps Aglia, de Mepps Aglia Streamer, en de kleinere uitvoeringen van de Ondex spinner.
    • Jerkbaits. Jerkbaits worden wat minder vaak als baars kunstaas gebruikt maar je kan er zeker grote baarzen mee vangen. De kleinere uitvoeringen van de zinkende Salmo Slider zijn daarbij een aanrader.
    • Kunstaas shads. Met niet te grote softbaits kan je in de meeste wateren prima baars vangen. Denk hierbij aan shads en worm-imitaties tussen de 5 en 10 centimeter. Veel vissers vinden softbaits het beste aas voor baars.

Heb je vragen over het kopen van het hierboven genoemde baars kunstaas? Of heb je andere vragen over kunstaas dat je wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.