Forel kunstaas kopen

forel kunstaas kopen

Forel vissen met kunstaas is een echte belevenis. In stromend water maak je zo vooral kans op de wat grotere exemplaren. Maar welk kunstaas kan je het beste gebruiken? Volgens de experts worden de meeste grote forellen gevangen met kleine plugjes en spinners. Maar ook met lepels kan je prima forel vissen. De onderstaande soorten kunstaas bevelen wij daarom speciaal aan voor het vissen op forel.

    • Kunstaas pluggen. Met kleine kunstaas plugjes is het goed forel vissen. Belangrijk is dat de plugjes niet te diep lopen en een felle trillende actie hebben. Kunstaas plugjes waar wij goede ervaringen mee hebben zijn de Salmo Hornet (de kleine uitvoeringen), de Salmo Tiny, de Salmo Sparky Shad en de kleine plugjes uit de Spro Ikiru Crank reeks.
    • Kunstaas spinners. Spinners zijn een prima aas als je gaat vissen op forel. Goede spinners voor het vissen op forel hebben een wat slanke vorm of zijn verzwaard. De Mepps Aglia (maatje 1) en de Veltic spinner zijn goede voorbeelden van typische forel spinners.
    • Kunstaas lepels. Ze worden nog wel eens vergeten en dat is echt jammer. Kunstaas lepels zijn namelijk een prima kunstaas voor forel omdat ze zich uitstekend in de stroming laten vissen. Kies bij voorkeur lepels die niet groter zijn dan een centimeter of 5. Deze komen het meest overeen met de lengte van de prooivis waar forel op jaagt.

Heb je vragen over het kopen van het hierboven genoemde forel kunstaas? Of heb je andere vragen over kunstaas dat je wilt kopen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.