Fox rage predator

Fox Rage

Fox Rage is een van de grote merken in roofvis land. Met name de shads en softbaits van Fox Rage zijn geliefd bij vissers. Hieronder omschrijven we waar Fox Rage vandaan komt, waar het merk voor staat, en wat hun meest bekende producten zijn voor het vissen op roofvis.

Achtergrond Fox Rage

Fox Rage maakt deel uit van Fox International, wat een bedrijf is Essex (Engeland). Het is in 1967 opgericht door Cliff Fox. Sinds die tijd gaat het erg goed met het bedrijf en heeft het vestigingen opgericht in meerdere Europese landen en werken er meer dan 100 mensen. Ook levert het bedrijf aan niet-Europese landen zoals de Verenigde Staten, Rusland en Japan. Waar Fox International ook producten voor het vissen op karper en witvis heeft, is voor ons de roofvislijn het meest interessant. Deze lijn van producten staat bekend als de Fox Rage lijn. Kenmerkend voor de producten van Fox Rage is dat ze innovatief zijn, bekend staan als hoogwaardig (men streeft naar de beste kwaliteit), en dat ze ontwikkeld zijn in samenwerking met topvissers. De producten van Fox Rage omvatten in principe alle producten waar de visser op roofvis behoefte aan heeft (kunstaas, hengels, molens, lijnen, tassen, netten, dood-aas producten, etc..). Hieronder gaan wij nader in op de bekendste softbaits en hengels en molens van Fox Rage.

Fox Rage softbaits

Als het gaat om shads dan kunnen we stellen dat Fox Rage het topmerk is waar vissers graag mee vissen op snoekbaars, snoek en baars. Dit is vele jaren zo en de verwachting is dat dit niet wel even zo zal blijven. Deze goede naam heeft Fox Rage vooral aan drie soorten shads te danken. Ten eerste is dit de Fox Rage Zander Pro. Deze shad heeft enorme furore gemaakt bij vissers op snoekbaars. De vorm van deze shad imiteert de ideale prooivis voor snoekbaars en zijn actie is elk jaar goed voor heel wat vangsten. Ten tweede is er de Fox Rage Pro Shad. Deze shad wordt met name gebruikt voor het vissen op snoek, al hoewel er met de kleinere maten ook flink wat snoekbaars en baars worden gevangen. Ten derde noemen we de Fox Rage Slick Shad. Deze slanke shad is een echte ‘killer’ voor baars en snoekbaars gebleken. Wat alle shads van Fox Rage gemeen hebben is dat ze er prachtig uit zien. Het materiaal is hoogwaardige en de kleurencombinaties zijn uniek in de roofvis markt. Alleen dat maakt ze al erg gewild.

Fox Rage Hengels en Molens

Het motto van Fox Rage als het gaat om hengels en molens is om zoveel mogelijk voor een zo aantrekkelijk mogelijke prijs te geven. Daartoe maakt men onder andere gebruik van twee productlijnen: de Fox Rage Warrior lijn en de Fox Rage Prism lijn. De hengels en molens van de Warrior lijn zijn relatief het meest goedkoop. Je koopt veel hengel en molen voor weinig geld. Kwalitatief zijn deze echt prima en worden er hele grote roofvissen mee gevangen. Voor de roofvisser die wat meer eisen stelt aan zijn materiaal is er de Fox Rage Prism lijn. Deze hengels en molens zijn wat duurder, maar bieden daar extra kwaliteit voor kwaliteit. Alle hengels en molens van Fox Rage zijn samen met vissers op roofvis ontwikkeld en blinken dan ook in in het vissen met kunstaas en/of doodaas. Vissers die met deze hengels en molens vissen zijn er erg tevreden over en blijven veelal jarenlang trouw aan het merk.

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Imbosweg 30B
7371DD Loenen (Gld.)

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 30 30 272

KvK: 61456861
BTW: NL854349467B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.