9.5
0
 x 

Uw winkelmandje is leeg!

Menu

Ben jij op zoek naar goede softbaits om mee te vissen op baars, forel, en andere roofvissen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je naast onze kunstaas shads namelijk een speciaal assortiment van softbaits aan.

Deze staan bekend om hun bijzondere werking en staan garant voor veel visplezier. Om je keuze voor een softbait zo makkelijk mogelijk te maken kan je binnen onze webwinkel eenvoudig selecteren op merk, lengte, en type. Daarnaast geven we je graag enkele tips zodat het kiezen van de juiste softbait kinderspel wordt.


Tips voor het kiezen van een softbait.

  • Stem de softbait af op de vis die je wilt vangen. Forel kan je bijvoorbeeld het beste met kleine softbaits bevissen. Een centimeter of 5 is dan meestal een prima keuze. Baars en snoekbaars daarentegen, hebben geen moeite met wat grotere softbaits.
  • Het kan geen kwaad softbaits in verschillende kleuren te hebben. Vissen kunnen soms wispelturig zijn. Daardoor vangt de ene kleur soms uitstekend terwijl dezelfde softbait in een andere kleur het juist veel minder doet. Door softbaits in verschillende kleuren bij je te hebben kan je wat afwisselen. Dit zorgt voor betere vangsten.
  • Het is handig om verschillende soorten softbaits naar het water mee te nemen. Dit geldt zeker voor water waar vaak wordt gevist. De ene softbait is misschien al vaak gebruikt en de vissen pakken deze dan niet zo snel meer. Door wat af te wisselen heb je hier geen last van en kan je gewoon door blijven vangen.
  • Je kan met de meeste van onze softbaits op verschillende manieren vissen. Je kan er mee dropshotten, spinvissen,  en bombarda vissen. Zorg dat je ook de andere materialen in huis hebt als je op een bepaalde manier wilt vissen. Denk aan zaken zoals dropshotlood, dropshot haken, en een sbirolino/bombarda. Wij bieden ook deze zaken via onze webwinkel aan.
  • Wil je je softbaits optimaal in het water laten presteren? Denk dan eens aan een fluorocarbon onderlijn. Deze zijn onderwater nauwelijks te zien. Daardoor komt je softbait nog natuurlijker over en zullen roofvissen nog eerder toeslaan. Wij raden in het bijzonder de fluorocarbon onderlijn van Jackson aan. Deze is van een Duitse degelijkheid en heeft bijzonder veel finesse.

lees meer

Savage Gear Soft 4Play - 7.2cm - clown

€ 4,50
€ 5,95
Effectief shadje
Tijdelijk uitverkocht
Pagina 1 van 8
Payment

Veilig betalen

100% veilig betalen via een beveiligde verbinding
Free shipping

Gratis verzending

Bij bestellingen boven €50,-
(in Nederland en België)
Money

Niet goed, geld terug

Binnen 30 dagen na aflevering van uw product
Telefoon

Bel: 085 - 303 02 72

Voor al uw vragen over ons assortiment Ma t/m vr van 09:00 - 18:00 uur

Veilig betalen met

Bezorgd door

Veilig winkelen

keurmerk.info

Menu