Kunstaas kopen

kunstaas kopen rapala plug

Kunstaas kopen is op het eerste gezicht een koud kunstje. Zo bieden ook wij in onze webwinkel veel verschillende soorten kunstaas aan. Maar als je eenmaal het grote aanbod ziet dan is het toch best lastig kiezen. Pluggen, spinners, jerkbaits, softbaits, swimbaits, lepels en bladpilkers. Wat kan je het beste voor kunstaas kopen? Wij zetten aan de hand van het WAT, WAAR en HOE een aantal tips voor je op een rij. En we geven je de namen van kunstaas dat je het beste kan kopen.

Kunstaas kopen roofvis

Wat wil je gaan vangen? Dit is de hamvraag die je zal moeten beantwoorden voordat je gaat kunstaas kopen. Vis je op snoek, snoekbaars of baars? Of ben je uit op roofblei, forel of meerval? Iedere vissoort heeft zijn eigen voorkeuren voor kunstaas. Het is goed om deze voorkeuren mee te nemen bij het kunstaas kopen. Snoek en meerval vangen veel sportvissers met wat grotere kunstaas pluggen, jerkbaits, crankbaits, spinners en shads. Voor snoekbaars mag het kunstaas wat minder groot zijn maar moet wel tegen de bodem kunnen worden binnengevist. Baars is gek op kleinere pluggen, shads, en spinners. Ook forel kan je hiermee vangen. Roofblei vang je goed met kleine pluggen, poppers en spinners. Besef je goed wat je wilt vangen als je gaat kunstaas kopen en laat je bij twijfel door ons adviseren!

Kunstaas kopen viswater

Nadat je hebt bepaald wat je wilt gaan vangen komt het waar aan bod. Het ene viswater is namelijk het andere niet. Weet dus goed waar je wilt gaan vissen. Duur kunstaas kopen en er later achter komen dat het niet geschikt is voor het type viswater is zonde van je tijd en geld. Zo heeft het voor ondiepe poldersloten geen zin om je op dieplopend of zinkend kunstaas te richten. Vaak ben je dan het beste uit met ondiep lopende spinners. In diepe kanalen en meren met oppervlakte kunstaas vissen werkt daarentegen minder goed. Geef bij twijfel aan ons door waar je wilt gaat vissen. We zijn je graag ter wille zijn en zullen zorgen dat je bij het kunstaas kopen de juiste keuze maakt.

kunstaas kopen shad

Kunstaas kopen vistechniek

Als je weet wat je wilt gaan vangen en waar je zal gaan vissen, dan kan het geen kwaad om mee te nemen hoe je gaat vissen. Dit bepaalt namelijk ook je keuze bij het kunstaas kopen. Vis je vanuit een bootje of vanaf steile oevers recht naar beneden (het zogenaamde verticalen) dan heb je niet veel aan kunstaas pluggen of spinners. Beter is het dan om shads of andere softbaits te kiezen. Ga je vanuit een bootje slepen dan zijn spinners ook niet echt een logische keuze omdat ze de neiging hebben erg ondiep te gaan lopen. Pluggen en shads werken dan beter. Zorg er dus voor dat je bij het kunstaas kopen ook je manier van vissen meeneemt. Al met bepalen dit HOE (te vissen) samen met het hierboven besproken WAT (te vangen) en het WAAR (te vissen) tezamen je keuze bij het kunstaas kopen.

Kunstaas aanraders

Tot slot geven we je de namen van enkele toppers door. Zonder probleem kan je dit kunstaas kopen. Het heeft zich keer op keer bewezen en wordt door veel vissers gebruikt:

Een greep uit ons mooie kunstaas assortiment:

Hier kan je ons vinden

De Roofvisser
Industrieweg 38
8061 RB Hasselt

info@deroofvisser.com
+31 (0) 85 – 07 97 011

KvK: 87638088
BTW: NL864358301B01

SBB logo

Blijf ons volgen!

 

Teun adviseert!

Vind je het lastig om een product te kiezen? Beantwoord enkele vragen en Teun vindt het beste product voor jou.